Life

Magda Pălimariu, pregătiri pentru botezul fiului. Prezentatoarea vrea două ceremonii religioase. Care este motivul

Magda Pălimariu se pregătește să-și boteze fiul. Fosta prezentatoare de la Protv vrea două ceremonii religioase pentru bebeluș.
04.11.2022 | 16:27
Magda Palimariu pregatiri pentru botezul fiului Prezentatoarea vrea doua ceremonii religioase Care este motivul
Ce spune Magda Pălimariu despre botezul fiului său. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu radiază de fericire de când a devenit mamă. Savurează fiecare clipă petrecută alături de fiul ei, iar acum se pregătește pentru botez.

Magda Pălimariu vrea să-și boteze fiul în Norvegia și în România. De ce în ambele locuri

Fosta prezentatoare a rubricii ”Meteo” de la Protv a dezvăluit că bebelușul său va avea două ceremonii religioase. Una în Norvegia, acolo unde a avut loc nașterea, și una în România, astfel încât toți cei dragi să se bucure de eveniment.

ADVERTISEMENT

Magda Pălimariu, care a adus un copil pe lume la 43 de ani, încă nu a făcut public numele băiețelului, dar a mărturisit că încă se acomodează cu el.

”Încă ne acomodăm. E o perioadă în care învățăm foarte multe de la cel mic, ne pliem după nevoile lui. Este în perioada în care mănâncă și doarme, îi plac plimbările lungi, așa că ne-am creat o rutină în acest sens.

ADVERTISEMENT

Fiecare zi cu el este o bucurie și ne încântă de fiecare dată cu câte ceva. Este minunat să vezi cum se schimbă și învață de la o zi la alta.

Probabil vom face două ceremonii religioase, și aici, dar și în România. Astfel îi vom putea avea aproape pe toți cei dragi”, a declarat vedeta pentru okmagazine.ro

ADVERTISEMENT

Cine vor fi nașii de botez

În ceea ce privește nașii de botez, Magda Pălimariu a spus că vor fi două perechi: părinții spirituali de la cununia ei cu a soțului și prieteni apropiați din Budapesta.

”Va avea două perechi de nași, părinții spirituali care ne-au cununat și pe noi și prietenii noștri apropiați din Budapesta”, a mai dezvăluit Magda Pălimariu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Protv a devenit mamă pentru prima oară în luna august. Asta după ce în 2021 s-a căsătorit în mare secret cu partenerul său norvegian.

Soțul Magdei Pălimariu, Ionuț Eriksen, are o funcție importantă în Norvegia: este președintele Camerei de Comerț din țară.

ADVERTISEMENT
Tags: