Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mai ajunge vreodată Boloni la naționala României? „Aș mai avea o datorie”

Ladislau Boloni a vorbit despre o posibilă revenire la naționala României. Antrenorul lui Metz din Franța susține că mai are o datorie pentru România.
01.12.2023 | 10:10
Mai ajunge vreodata Boloni la nationala Romaniei As mai avea o datorie
Ladislau Boloni a vorbit despre o posibilă revenire la naționala României. Antrenorul lui Metz din Franța susține că mai are o datorie pentru România. Sursa Foto: X(Twitter)
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a discutat despre naționala României și despre o posibilă revenire la cârma “tricolorilor”. Antrenorul celor de la Metz a mai vorbit și despre generația sa de antrenori din Franța, dar și despre datoria pe care o are față de România.

Mai ajunge vreodată Boloni la naționala României?

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ladislau Boloni a vorbit despre o revenire la naționala României. Antrenorul lui Metz a mai discutat și despre datoria pe care o are față de România. Dar și despre faptul că a rămas ultimul antrenor al generației sale din Franța care este încă în activitate.

ADVERTISEMENT

“Mai este și faptul dacă vrei sau nu vrei să continui. Eu aș mai avea o datorie pentru România. Dar nu am să o spun acum. Eu încerc să rămân în continuare în picioare și deasupra apei.

Este destul de trist și pentru mine, poate, că antrenorii cu care am început, aici în Franța, nu mai sunt activi și eu am rămas singurul de atunci”, a declarat Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, analiză după calificarea României la Euro 2024

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Ladislau Boloni a mărturisit că această calificare a naționalei României la Euro 2024 poate fi folosită ca o bază pentru a crește nivelul echipei.

”Această calificare trebuie să fie de mare folos. După câțiva ani dificili în sfârșit o rază de soare care a apărut. Acum ceea ce este important este ca această calificare să fie folosită într-un sens util.

ADVERTISEMENT

Am auzit câteva păreri, că vezi Doamne acum de ce ne pregătim? Este foarte frumos să fii ambițios și cred că așa trebuie să te pregătești sau să te folosești de acest Campionat European, să stabilizezi și mai mult jocul și colectivul pe care contezi.

Asta înseamnă ca echipa să crească în valoare, pentru că urmează o altă competiție apoi care este de fapt competiția adevărată. Felicitări jucătorilor, antrenorilor, federației care au adus aceste rezultate, dar și publicului. Toate treburile astea sunt cele pozitive”, a declarat Boloni.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Boloni despre echipa națională a României

ADVERTISEMENT