Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mai faceți transferuri la Craiova? Mihai Rotaru dă detalii de ultimă oră: „Putem plăti un milion de euro pe un jucător”

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile pe care le mai ţinteşte la Universitatea Craiova. Finanţatorul anunţă că e gata să plătească şi 1 milion de euro.
22.01.2024 | 14:30
Mai faceti transferuri la Craiova Mihai Rotaru da detalii de ultima ora Putem plati un milion de euro pe un jucator
Mai faceți transferuri la Craiova? Mihai Rotaru dă detalii de ultimă oră: „Putem plăti un milion de euro pe un jucător”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început cu stângul anul 2024. Echipa lui Ivailo Petev a pierdut cu 1-2 în faţa Farului Constanţa, la capătul unui meci spectaculos în care ambele formaţii au ratat şanse uriaşe de a marca.

Mai faceți transferuri la Craiova? Mihai Rotaru dă detalii de ultimă oră

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre transferurile pe care le va mai face Universitatea Craiova până la finalul perioadei de mercato. Oltenii sunt gata să plătească şi 1 milion de euro pe un jucător:

ADVERTISEMENT

“Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României. Vom fi mai puternici.

Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îţi place un jucător, pe unii nu poţi să îi aduci în România. Nu ai nicio garanţie ca va fi ce trebuie. La ce am discutat, sunt jucători la maturitate sau care au trecut de maturitate, de experienţă.

“Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim 1 milion”

Dar este un risc foarte mare, pentru că vorbim de un pachet salarial care să dubleze maximele din România. Şi atunci, la un moment dat, oricât de mult ţi-ai dori, trebuie să renunţi. 

ADVERTISEMENT

Vorbim de pachetul salarial, nu de sume de transfer. Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru. Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim 1 milion. 

Aşa cum am plătit pe Anzor (n.r. Anzor Mekvabishvili), cum suntem pregătiţi să plătim pentru Maldonado, cât am plătit pe Andrei Ivan, Mitriţă, Cicâldău, suntem pregătiţi. Dar la această sumă trebuie să ne luăm protecţie maximă.

ADVERTISEMENT

Contează şi pachetul salarial. Destabilizezi echipa. Aduci un jucător care se bate cu ceilalţi jucători de naţională pe care-i avem”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Mai faceți transferuri la Craiova? Mihai Rotaru dă detalii de ultimă oră

ADVERTISEMENT
Tags: