Sport

Situație critică în Liga 1! Mai mulți arbitri s-au infectat cu noul coronavirus după întrunirea de la Cheile Grădiștei

Situație alarmantă în Liga 1! Mai mulți arbitri, care împart dreptatea constant în partidele din primul eșalon, s-au infectat cu noul coronavirus după întrunirea de la Cheile Grădiștei.
17.01.2022 | 14:56
Situatie critica in Liga 1 Mai multi arbitri sau infectat cu noul coronavirus dupa intrunirea de la Cheile Gradistei
ADVERTISEMENT

În perioada 12-15 ianuarie, la Cheile Grădiștei, 65 de arbitri au participat la un curs organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Mai mulți arbitri s-au infectat cu noul coroanvirus după întrunirea de la Cheile Grădiștei

Potrivit ProSport, toate fetele prezente la curs, mai puțin Anamaria Terteleac și Petruța Iugulescu, au contractat noul coroanvirus. Nici lotul de băieți nu a rămas neatins, mulți dintre cei care au contractat cumplitul virus fiind arbitri de Liga 1.

ADVERTISEMENT

Sursa citată notează că, în timpul ședințelor, nu s-a impus purtarea măștii. Ba mai mult, organizatorii au cerut participanților să efectueze un test rapid și nu unul PCR, înainte de începerea cursului.

Totodată, în ultima seară, la Hotel Bucegi, mai mulți arbitri ar fi fost aproape de un conflict violent, după ce au consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

Înaintea testelor fizice, care sunt programate marți, arbitrii ar fi primit următorul mesaj:

„Bună tuturor!

Întrucât au început să apară tot mai mulți pozitivi printre noi și pentru diminuarea răspândirii virusului cât și pentru sănătatea tuturor celor implicați, CCA roagă:

– toți participanții la testarea fizică care au schema completă de vaccinare (certificat verde activ) să efectueze un test rapid cu antigen împotrivă Sars Cov2 în dimineața de dinaintea sosirii la stadion.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumim”.

COVID-19 face ravagii și în rândul jucătorilor

Nici jucătorii nu au scăpat de „mânia” noului coronavirus. Universitatea Craiova este de-a dreptul decimată, aceasta având nu mai puțin de 14 jucători infectați, potrivit spuselor patronului Mihai Rotaru.

„Avem 14 jucători, plus încă un membru al staff-ului! Erau și oameni din staff care au fost testați pozitiv, doar o persoană a avut o reacție mai agresivă”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialii Universității Craiova au încercat chiar amânarea partidei cu Rapid, de sâmbătă, însă sunt șanse minime ca această modificare să se întâmple.

ADVERTISEMENT