Fotbal international

ZERO! Inter şi Milan, UMBRE pe Meazza în Derby della Madonnina

UPDATE 23:46 / S-a încheiat Derby della Madonnina. Inter şi AC Mian au remizat 0-0 după un meci extrem de modest, în care cele două echipe s-au mulţumit să nu ia gol. Sezonul dezastruos al...
19.04.2015 | 23:50
ZERO Inter si Milan UMBRE pe Meazza in Derby della Madonnina
ADVERTISEMENT

UPDATE 23:46 / S-a încheiat Derby della Madonnina. Inter şi AC Mian au remizat 0-0 după un meci extrem de modest, în care cele două echipe s-au mulţumit să nu ia gol. Sezonul dezastruos al ambelor echipe s-a văzut în evoluţia lor de pe teren, care a fost sub orice critică.

AC Milan rămîne pe locul 9 cu 43 de puncte, în timp ce Inter e pe 10, cu un punct mai puţin. E un sezon de uitat pentru ambele formaţii. 

ADVERTISEMENT

********************************************

Meciul etapei din Italia este Derby della Madonnina dintre Inter şi AC Milan. În urmă cu cîţiva ani acest meci era unul dintre cele mai tari derby-uri ale Europei, însă acum a ajuns ca miza să fie un loc în prima jumătate a clasamentului. Cele două echipe nu mai au şanse să joace în cupele europene în sezonul viitor şi singurul obiectiv pe care îl mai au cele două echipe e să îşi înfrîngă rivala. Meciul va avea loc duminică de la ora 21:45. 

AC Milan trăieşte din execuţiile lui Jeremy Menez, în timp ce atacanţii Inter-ului, Palacio şi Icardi sînt mai inconstanţi decît bătaia vîntului. Apărarea ambelor formaţii lasă de dorit, mai ales la nivelul fundaşilor centrali. Portarii celor două echipe, Diego Lopez, respectiv Handanovic au fost singurii oameni din apărare care s-au ridicat la renumele echipelor la care joacă în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Derby…pentru locul 8

Dacă anii trecuţi derby-urile dintre Inter şi Milan erau pentru titlu în Serie A sau pentru calificarea în fazele superioare ale Ligii Campionilor, în 2015, cele două echipe se luptă să urce pe locul 8. Inter e pe 10, AC Milan pe 9, cele două echipe fiind despărţite de un punct. Şansele pentru participarea în Liga Europa fiind doar teoretice.

MODIFICARE DE ULTIMA ORA!!! S-A SCHIMBAT ZIUA MECIULUI STELEI!!! CAND ARE LOC MECIUL!!!

Pippo Inzaghi, fosta legendă a lui AC Milan avea misiunea de a readuce echipa unde îi e locul. Antrenorul rossonerilor a avut însă un sezon slab cu echipa, care a avut una dintre cele mai slabe sezoane din ultimele 3 decenii.

ADVERTISEMENT

Inter Milan a început sezonul cu Walter Mazzari antrenor, însă rezultatele slabe din debutul sezonului l-au costat postul. A venit Roberto Mancini, care cîştigase cu Inter trei titluri de campion în finalul anilor 2000. Vremurile sînt altele şi instalarea lui Mancini nu a readus gloria pe Meazza, cum mulţi se aşteptau.

Se bat în palmares

Chiar dacă cele două echipe sînt într-unul dintre cele mai dificile momente ale existenţei lor, palmaresul nu îl ia nimeni. AC Milan e unul din cluburile cu cele mai bogate palmarese din istoria fotbalului:

ADVERTISEMENT

18 titluri în Serie A

5 Cupe ale Italiei

6 Supercupe ale Italiei

7 Ligi ale Campionilor

2 Cupe UEFA

5 Supercupe ale Europei

3 Cupe Intercontinentale

1 Campionat Mondial al Cluburilor 

CAZ INCREDIBIL IN LIGA 1!!! UN FOTBALIST A FUGIT DE LA ECHIPA PE NEPUSA MASA!!! REACTIA OFICIALILOR!!!

Inter nu se lasă nici la capitolul palmares şi se laudă cu:

18 titluri în Serie A

7 Cupe ale Italiei

5 Supercupe ale Italiei

3 Ligi ale Campionilor

3 Cupe UEFA

2 Cupe Intercontinentale

1 Campionat Mondial al cluburilor

Inter, mai bună în ultimele directe

Echipa lui Roberto Mancini se descurcă mai bine în ultimele meciuri directe. Inter a reuşit să cîştige 6 din ultimele 10 meciuri contra rivalei din oraş, Milan avînd două succese şi tot atîtea meciuri fiind încheiate la egalitate. Ultimele 10 meciuri directe:

10

La capitolul confruntărilor directe all time, în cele 213 meciuri jucate, Inter a cîştigat 76, 63 s-au încheiat la egalitate, iar AC Milan a cîştigat 74. Inter a marcat 291 de goluri împotriva rivalei, AC Milan are cu 4 mai puţine, 287.

Cel mai bun marcator în Derby della Madonnina e fosta legendă a lui AC Milan, Andrei Şevcenko, care a marcat de 14 ori în poarta marii rivale.

PLANUL DIABOLIC AL ARMATEI!!! VOR SA DEA SIGLA STELEI SI STADIONUL GHENCEA UNEI LEGENDE!!! AR FI TRADAREA MAXIMA PENTRU GIGI BECALI!!!

AC Milan, neînvinsă de 5 etape

Înainte de Derby della Madonnina, AC Milan e echipa mai în formă. Echipa lui Inzaghi nu a mai pierdut de 5 etape, lucru nemaiîntîlnit în acest sezon. De cealaltă parte, Inter a suferit două înfrîngeri şi două egaluri în ultimele 5 meciuri.

Nerrazzurri au fost eliminaţi şi din optimile Ligii Europa, după ce au pierdut ambele meciuri împotriva lui Wolfsburg. Există planuri mari de reconstrucţie în vară la Inter şi în acest moment, oficialii conducerii i-au ameninţat pe jucători că nimeni nu are locul asigurat în echipă.

Unul dintre pilonii principali în reconstrucţia Inter-ului este George Puşcaş, atacantul român în vîrstă de 18 ani în care patronul Eric Thohir are mare încredere. Însă, pînă la reconstrucţia din vară, Inter şi AC Mian mai au de jucat Derby della Madonnina, ultima şansă de a se revanşa în faţa propriilor suporteri.

Echipe probabile: 

Inter (4-3-1-2): Handanovic – D’Ambrosio, Ranocchia, Vidic, Jesus – Brozovic, Medel, Guarin – Hernanes – Icardi, Palacio. Antrenor: Roberto Mancini.

 AC Milan (4-3-3): Lopez – Abate, Paletta, Mexes, Antonelli – van Ginkel, De Jong, Bonaventura – Cerci, Destro, Menez. Antrenor: Philippo Inzaghi.

ADVERTISEMENT
Tags: