Sport

Malcom Edjouma nu se teme de Gigi Becali: „Știu ce pot, e normal să fie presiune la FCSB! CFR nu e mai bună”

Malcom Edjouma a recunoscut că nu îi este frică de patronul Gigi Becali după transferul său la FCSB și spune că este obișnuit cu presiunea din fotbal.
03.02.2022 | 20:42
Malcom Edjouma nu se teme de Gigi Becali Stiu ce pot e normal sa fie presiune la FCSB CFR nu e mai buna
ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a spus că este încrezător în lupta la campionat, mai ales că nu crede că CFR Cluj are o echipă mai bună decât cea a „roș-albaștrilor”.

Malcom Edjouma a spus că îi place Darius Olaru de la FCSB, pe care l-a remarcat în duelurile FCSB-FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma nu se teme de Gigi Becali

Malcom Edjouma a recunoscut că nu se teme de Gigi Becali și, implicit, de presiunea care se pune pe umerii jucătorilor ajunși la FCSB, fiind încrezător în capacitățile lui:

„Știu numele echipei, e FCSB, Steaua București. Aici este o mentalitate de câștigători, am vrut să merg la o astfel de echipă. Toți jucătorii au calități, dar de la FCSB îmi place Darius Olaru, numărul 27 e bun la ei.

ADVERTISEMENT

Am jucat împotriva lui și se lupta pentru minge, iar mie asta îmi place, îmi place că poate să evolueze în defensivă și în ofensivă, cum fac și eu”.

„Eu sunt mai bun în apărare decât în atac, dar pot să joc în ambele părți. Mihai Joița a vorbit și cu CFR, dar, probabil s-a întâmplat ceva, poate nu a fost așa serios, dar, sincer, eu nu m-am ocupat deloc de toate lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

E adevărat, am fost aproape să ajung în Polonia, dar FCSB s-a mișcat cel mai repede și nu am mai avut timp să mă gândesc la echipa din Polonia. Nu pot să spun ce echipă m-a vrut.

Știu ce se poate întâmpla la FCSB, e presiune mare, pentru că e un club mare, eu sunt sigur pe calitățile mele și pot face față presiunii care se va pune”, a continuat Malcom Edjouma.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că CFR e mai bună decât FCSB!”

Malcom Edjouma a continuat și a vorbit despre lupta la titlu, mărturisind că nu o vede pe CFR Cluj mai bună decât FCSB și crede că diferența de puncte dintre cele două formații se poate recupera:

„Sunt calm, sunt foarte concentrat pe obiectivul meu și nu o să-mi fac multe griji, victoriile sunt importante pentru mine.

Personal… sunt cum sunt, e foarte frumos ce a spus patronul despre mine și eu vreau să joc cât mai bine”.

„Nu cred că CFR e mai puternică, sunt mai experimentați, dar jucătorii FCSB-ului sunt mai buni și cred că se poate recupera din diferența de puncte. Cred că e posibil, dar trebuie să demonstrăm și pe teren.

Cel mai bun fotbalist cu care am jucat în Liga 1 e Bogdan Racovițan”, a mai spus Malcom Edjouma, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,93 este cota pentru „peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT