Sport

Denis Haruţ pleacă de la FCSB! Gigi Becali l-a cedat la o echipă de play-off. Exclusiv

Denis Haruţ pleacă de la FCSB în această iarnă. FANATIK a aflat că Gigi Becali a luat decizia de a-l împrumuta pe fundaş la FC Botoşani, echipa de la care l-a transferat.
02.02.2022 | 13:03
Denis Harut pleaca de la FCSB Gigi Becali la cedat la o echipa de playoff Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB face primele mutări pe piaţa transferurilor. Roş-albaştrii l-au transferat pe Malcolm Edjouma pentru 300.000 de euro de la FC Botoşani. Moldovenii vor obţine şi împrumutul unui jucător din lotul lui Petrea.

Denis Haruţ pleacă de la FCSB! Va fi împrumutat de FC Botoşani

FANATIK a aflat că FCSB l-a cedat la FC Botoşani împrumut pe Denis Haruţ. Fundaşul a fost transferat de roş-albaştrii în urmă cu un an de la echipa lui Marius Croitoru, însă nu a reuşit să se impună printre titulari.

ADVERTISEMENT

Fundaşul a evoluat în 13 meciuri în actuala stagiune pentru FCSB, ultima prezenţă fiind în derby-ul din începutul anului cu CFR Cluj, încheiat 3-3. A avut o evoluţie modestă pe postul de fundaş stânga, împotriva campioanei.

A fost înlocuit la pauză, iar în meciul cu Dinamo a fost rezervă neutilizată. Denis Haruţ nu a reuşit să se impună printre titularii de la FCSB, deşi efortul financiar făcut de roş-albaştrii a fost unul important.

ADVERTISEMENT

Transferul la FCSB, o telenovelă! A refuzat iniţial oferta, apoi a regretat

În februarie anul trecut, FCSB a plătit aproximativ 650.000 de euro pentru transferul fundaşului de la FC Botoşani. Transferul a semănat cu o telenovelă. În primă fază, Haruţ i-a refuzat pe roş-albaştrii în momentul în care i s-au pus două contracte în faţă: unul valabil cinci ani şi unul pe încă doi ani.

Apoi, fundaşul a regretat că a refuzat contractul propus de FCSB şi şansa unui salariu mult superior, de 11.000 de euro lunar. Însă, în cele din urmă transferul a fost rezolvat.

ADVERTISEMENT

Haruţ a semnat în februarie 2021 cu FCSB: „Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă”

Denis Haruţ a mai făcut un drum la Bucureşti, însă de data aceasta a şi semnat contractul cu vicecampioana României, la două săptămâni după ce i-a refuzat pe cei de la FCSB:

„Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a spus Haruț la prezentarea oficială.

ADVERTISEMENT

FCSB, primul transfer al iernii! Edjouma a fost adus de la Botoşani pentru 300.000 de euro

Primul transfer al iernii pentru FCSB a fost de la FC Botoşani şi a venit abia în luna februarie. Malcolm Edjouma a fost transferat de roş-albaştrii în schimbul a 300.000 de euro, mutare care l-a mulţumit pe Valeriu Iftime:

“Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută. Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii”, a spus patronul Botoşaniului.

  • 22 de ani are Denis Haruţ
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,47 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT