Sport

Malcom Edjouma, prima reacție după negocierile dintre FCSB și Rapid, anunțate de Fanatik: „Iau în calcul orice variantă”

Malcom Edjouma este dorit de Rapid, iar Dan Șucu și Victor Angelescu au făcut o ofertă pentru FCSB. Ce spune jucătorul.
10.06.2023 | 12:40
Malcom Edjouma prima reactie dupa negocierile dintre FCSB si Rapid anuntate de Fanatik Iau in calcul orice varianta
Malcom Edjouma e evaluat la 1,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma ar putea ajunge la Rapid în această vară, așa cum FANATIK a dezvăluit. Jucătorul nu exclude această variantă, însă și-ar dori un transfer în străinătate.

Malcom Edjouma nu exclude un transfer la Rapid: „Aș prefera o nouă provocare”

Închizătorul FCSB evaluat la 1,5 milioane de euro se află în Franța, însă nu a evitat subiectul: „Sunt în vacanță. Ar fi nepotrivit ca eu să vorbesc acum, despre Rapid. Iau în calcul orice variantă dar, sincer, aș prefera o nouă provocare, un nou proiect, în străinătate”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 26 ani a dezvăluit că sunt șanse mari să continue la vicecampioana României: „Totuși, în oricare situație, dacă nu va fi ceva care să îmi convină, voi rămâne, și sezonul viitor, jucătorul FCSB-ului”, a declarat Malcom Edjouma, conform Playsport.

În acest sezon, mijlocașul a evoluat 40 de meciuri și a reușit 11 goluri și 3 pase decisive, însă a ratat ultimele meciuri din play-off din cauza unei accidentări. Gigi Becali e convins că FCSB nu ar fi pierdut cu Farul dacă ar fi fost Edjouma în teren: „A fost accidentat, dacă era Edjouma se întâmpla ce s-a întâmplat? Nu știu dacă luam titlu, dar era el în teren și era altceva, nu se mai retrăgea toată echipa”.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma, mărul discordiei dintre Gigi Becali și Dan Șucu: „Nu e un om cu care să te cerți”

Gigi Becali a vorbit în FANATIK despre negocierile cu Dan Șucu: „Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă ar renunţa noi la el. 

Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau. 

ADVERTISEMENT

Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa.  Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”. 

Prima ofertă a Rapidului și clauza de reziliere a jucătorului: „Să o achite!”

În urma declarațiilor patronului FCSB, Rapid ar fi înaintat o ofertă oficială de 800.000 de euro. Conform gsp.ro, Dan Șucu e dispus să plătească un milion de euro pentru Malcom Edjouma.

ADVERTISEMENT

Însă Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorul are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro: „E foarte simplu! Edjouma are o clauză de 5 milioane de euro, Rapid dacă îl vrea, poate să plătească clauza și îl ia. Pentru piața internă e un preț, pentru străinătate costă un milion și jumătate.

Și în străinătate se întâmplă la fel. Nu cred că se pune problema ca Rapid să plătească o sumă de ordinul milioanelor pentru Edjouma”, a spus managerul general al FCSB la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT