Life

Mama Alexandrei Stan, clipe grele după ce a văzut prin ce trece fiica ei la Survivor România: ”Mă rog la Dumnezeu”

31.01.2021 | 17:26
Mama Alexandrei Stan clipe grele dupa ce a vazut prin ce trece fiica ei la Survivor Romania Ma rog la Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Mama Alexandrei Stan traversează clipe grele în această perioadă, după ce a văzut prin ce trece fiica ei la show-ul Survivor România. Aceasta recunoaște că se roagă la Dumnezeu pentru fata ei și speră ca aceasta să revină sănătoasă acasă.

Alexandra Stan, solista de muzică ușoară cunoscută la nivel internațional, este una dintre vedetele cunoscutului show de la Kanal D. De acasă, cele mai multe emoții pentru artistă le are mama ei, Daniela.

ADVERTISEMENT

Părintele cântăreței admite că trăiește clipe foarte grele, ori de câte ori să uită la show-ul Survivor România, iar uneori recurge și la pastile și rugăciuni.

Ce spune mama Alexandrei Stan, după ce și-a văzut fiica la Survivor România

Alexandra Stan se află în aceste zile în Republica Dominicană, acolo unde încă luptă cu succes în echipa Faimoșilor, la Survivor România 2021. Din țară, de la peste 9.000 distanță, mama vedetei urmărește cu mari emoții aventurile fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Recent, Daniela Stan, a vorbit în premieră despre fiica ei. Aceasta a spus că Alexandra are un mod aparte de a-și exterioriza trăirile, condițiile dificile în care trăiește în Dominicană sau dorul de casă.

”Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea.

ADVERTISEMENT

Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul. Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept”, a spus mama Alexandrei Stan la Kanal D.

Mama Alexandrei Stan: ”Mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău”

Mama artistei mai recunoaște că se teme pentru sănătatea Alexandrei, iar pentru asta se roagă zilnic la Dumnezeu. Și tatăl solistei de muzică ușoară privește cu emoție ceea ce se întâmplă la Survivor România.

ADVERTISEMENT

”Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează. De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea”, mai spune Daniela Stan.

ADVERTISEMENT