Life

Mama cântăreței Ami a cedat în direct! Imagini de coșmar la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce a pățit artista în Dominicană

Ami a trecut prin momente de coșmar la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Mama sa nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a revăzut imaginile.
21.09.2022 | 18:46
Mama cantaretei Ami a cedat in direct Imagini de cosmar la Sunt celebru scoatema de aici Ce a patit artista in Dominicana
Ami a trecut prin clipe de coșmar în dominicană. Cum a reacționat mama sa când a văzut imaginile. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timpul unei probe de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Ami a făcut un atac de panică. Cântăreața nu mai putea să respire și a avut nevoie de ajutor. Atunci când a revăzut imaginile de coșmar, mama artistei nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Ami, clipe de coșmar în Dominicană. Mama artistei a cedat atunci când a revăzut imaginile

Ami a intrat de curând în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Vedeta este hotărâtă să-și înfrângă temerile și să demonstreze cât este de puternică.

ADVERTISEMENT

Totuși, în timpul unei probe la concura împotriva lui Giani Kiriță, a avut un atac de panică. Solista este claustrofobă și în momentul în care s-a văzut într-un bazin cu apă, de dimensiuni nu foarte mari, dar și nevoită să stea cu capul într-o cutie plină cu reptile, nu a mai putut respira.

Reacția concurenței i-a speriat pe cei prezenți. Cabral, care moderează emisiunea alături de Adela Popescu, i-a sărit imediat în ajutor și a scos-o pe brațe din apă.

ADVERTISEMENT

„Respiram foarte greu. Ce respiram? Nici măcar nu mai aveam aer”, a spus Ami după atacul de panică.

Mama cântăreței Ami: „Ne uităm cu sufletul la gură”

Momentul a fost discutat și în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. În direct, prin apel video, a intrat și mama artistei. Aceasta a cedat și a plâns după revederea imaginilor, mărturisind că i-a fost greu să-și vadă fiica în acele ipostaze.

ADVERTISEMENT

Temerile sunt accentuate și de faptul că artista a plecat de mai mult timp în Dominicană, familia și prietenii neavând vești de la ea.

„Nu m-am bucurat să văd imaginile. Nu am avut o stare prea bună. Cu atât mai mult că e plecată de ceva vreme, de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Nu am avut prea multe informații despre ea în această perioadă. Ea de când a apărut pe TV ne uităm cu sufletul la gură și cu dorința de a trece probele acelea, care nu sunt ușoare deloc”, a spus mama concurentei Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Femeia a dezvăluit că nu se aștepta ca fiica sa să reacționeze așa și, probabil, faptul că lupta contra lui Giani Kiriță, care are mai multă experiență în concurs, a speriat-o. Totodată, este de părere că, prin telepatie, i-a transmis artistei fricile și fobiile sale.

„Aseară nu mă așteptam să facă un atac de panică. Ea nu are probleme cu apa, este claustrofobă într-adevăr, dar nu știam să aibă așa probleme și atacuri de panică în apă.

La mine funcționează telepatia. Probabil că și noi i-am transmis ceva în toată această perioadă. Fobia cea mai mare o am eu, la șobolani, la tot ce văd acolo și în momentul în care mă gândesc la ea…m-am gândit cu groază la tot ce avea de făcut”, a adăugat mama cântăreței Ami.

ADVERTISEMENT