Life

Mama Cleopatrei Stratan, prima apariție publică. Cum arată cea care i-a dat viață cântăreței

Mama Cleopatrei Stratan este o prezență discretă și nu obișnuiește să apară în public. De data aceasta, Rodica Stratan a fost surprinsă într-o fotografie de grup.
30.06.2021 | 16:59
Mama Cleopatrei Stratan prima aparitie publica Cum arata cea care ia dat viata cantaretei
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la vârsta de trei ani, atunci când a lansat hitul „Ghiță”. Tatăl ei este un artist la fel de cunoscut, însă mama tinerei a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Cum arată femeia care i-a dat viață frumoasei cântărețe?

Recent, Edward Sanda a postat o fotografie de grup de la ziua tatălui său. În această fotografie apare și Rodica Stratan, mama Cleopatrei, care nu este prezentă în spațiul public, nici măcar pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cum arată mama Cleopatrei Stratan

Mama Cleopatrei Stratan și-a susținut întotdeauna fiica în cariera ei muzicală. Deși soțul și fiica ei sunt foarte cunoscuți în showbiz-ul românesc, nu același lucru se poate spune și depre Rodica Stratan.

Femeia și-a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor și să-l lase pe soțul ei să meargă la evenimentele publice alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

În plus, Cleopatra Stratan și tatăl ei nu obișnuiesc să posteze fotografii cu mama artistei pe rețelele sociale, din moment ce ține foarte mult la intimitate.

Zilele trecute, Eward Sanda, logodnicul Cleopatrei Stratan, a postat o fotografie de grup de la ziua tatălui său. În această imagine de familie apare și mama Cleopatrei Stratan, Rodica, alături de soțul ei, Pavel Stratan.

ADVERTISEMENT
Edward Sanda, fotografie de familie în care apare și mama Cleopatrei Stratan
Edward Sanda, fotografie de familie în care apare și mama Cleopatrei Stratan. Sursa foto: Instagram

Cu câteva luni în urmă, fanii au rugat-o pe Cleopatra Stratan să le arate o fotografie cu mama ei.

Cântăreața le-am făcut pe plac și le-a arătat o fotografie mai veche, din copilărie, fiind singura pe care a putut să o facă publică. „Este singura poză în care o pot arăta”, scria atunci artista.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu de mai mult timp și sunt logodiți din toamna anului trecut. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie chiar de ziua ei, atunci când a împlinit 18 ani.

Cei doi se pregătesc de nuntă, care va avea loc în această vară, eveniment pe care îl așteaptă cu sufletul la gură.

Recent, Cleopatra Stratan s-a mutat la București, alături de iubitul ei, fiind și mai ușor să-și desfășoare activitatea muzicală, mai ales că oricum venea des în România din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT