Life

Mama copilului lui Călin Geambașu a platit 10.000 de euro pensie alimentară! Exclusiv

Mama copilului cunoscutul cântăreț Călin Geambașu, Angelica Cadar, a plătit 10.000 de euro pensie alimentară, fiind obligată de magistrați.
22.02.2024 | 11:30
Mama copilului lui Calin Geambasu a platit 10000 de euro pensie alimentara Exclusiv
Mama copilului lui Călin Geambașu, 10.000 de euro pensie alimentară. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Angelica Cadar, mama copilului lui Călin Geambașu a fost obligată, de magistrați, să plătească o pensie alimentară ce a ajuns, cumulat, la aproximativ 10.000 de euro. Având în vedere că Angelica mereu spunea că nu are bani, deși are diferite ocupații bănoase, Călin Geambașu se întreabă cum și-a rezolvat problemele financiare invocate până acum. Paradoxul este că și în prezent, Angelica Cadar, Călin Geambașu și fiul lor petrec momente foarte frumoase împreună, atunci când Angelica binevoiește să o facă.

Doar procurorii au putut să o convingă pe Angelica Cadar să plătească pensia alimentară

Călin Geambașu a câștigat, încă o dată, în instanță. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, cunoscutul cântăreț mărturisește cum a luptat, timp de 6 ani, în instanță, pentru drepturile copilului său. Chiar dacă Davin are acum 15 ani și jumătate, tot este greu.

ADVERTISEMENT

Călin Geambașu a apelat din start la ajutorul detectivilor particulari. A făcut asta pentru a se observa care este adevărul din spatele declarațiilor Angelicăi Cadar. Dar și pentru a dejuca și demonta toate încercările de scandaluri artificiale făcute de Angelica Cadar.

“Victimele false nu ajung departe”

În anul 2019, în luna septembrie, Angelica Cadar l-a atacat pe Călin Geambașu în emisiunea lui Dan Capatos. Acolo spunea că va lupta pentru copil, dar, în apel (la recurs), a cerut numai chestiuni materiale și nu a menționat nimic pentru sau despre copil. Primul lucru pe care l-a cerut a fost reducerea cuantumului pensiei lunare de întreținere pentru propriul copil. Al doilea lucru a fost înlăturarea obligației de a-i plăti lui Călin Geambașu cheltuielile de judecată constând în onorariile de avocat, stabilite în cuantum redus. Pe care le-a plătit însă, brusc, în decembrie 2023, după ce au intervenit magistrații.

ADVERTISEMENT

“Trezită la realitate de procurori, judecător și executorul judecătoresc, Angelica Cadar tocmai a plătit zeci de mii de lei ca urmare a redeschiderii urmăririi penale pe numele ei, la finalul anului. Victimele false nu ajung departe. De fapt nu ajung decât să cerșească milă nemeritată și să facă compromisuri obscure, la limita înșelăciunii materiale” ne spune Călin Geambașu.

Călin Geambașu, acuzații grave pentru Angelica Cadar

Pozele cu bărbatul care ia masa cu Angelica Cadar, în perioada Revelionului 2024, vizează dosarul de abandon familial și inducerea în eroare a organelor judiciare. Dosarul a fost deschis de judecătoria Buftea secția penală în luna octombrie 2023. Pozele vor să sublinieze că lipsa ei de interes în raport cu copilul continuă și în prezent.

ADVERTISEMENT

“Să fi fost un miracol de la Moș Gerilă, bătrânul străin cu care a fost surprinsă recent, chiar în perioada Revelionului? Luând masa si apoi plecând împreună la hotel, într-un sat montan aflat la granița dintre Elveția și Franța. Asta după ce și-a refuzat copilul privind petrecerea timpului împreună, eu având concerte în acel timp?”, se întreabă Călin Geambașu.

“Angelica Cadar a făcut o plată uriașă”

Conform celor spuse de Călin Geambașu nici până în prezent, februarie 2024, Angelica Cadar nu a venit să-și vadă fiul sau să-l ajute cu ceva. Asta în condițiile în care Davin a avut mâna în gips în această perioadă. În plus, artistul i-a oferit Angelicăi încă una dintre mașinile lui personale, tocmai pentru a încuraja o bună relaționare între mama biologică și copil.

ADVERTISEMENT

“În mod abuziv, Angelica Cadar doar și-a făcut imagine publică agățându-se de renumele meu, nume ce a fost construit în 30 de ani de carieră și studiu dedicat, început încă de la vârsta de 5-6 ani. După ce i-au picat trucajele legale și mediatice, Angelica Cadar a făcut o plată uriașă. Zeci de mii de lei într-o singură tranșă, după ani în care a cauzat multiple pagube materiale de tot felul”, spune cunoscutul artist.

Cum se purta Angelica Cadar cu copilul ei în timpul procesului

Angelica Cadar spunea la TV că ar fi respinsă de Călin și Davin, în toți acești 6 ani de procese. Dar Călin Geambașu mărturisește că ea nu a venit aproape deloc spre fiul ei, că nu l-a ajutat cu nimic. Ba chiar bloca întâlnirile firești pentru ca ulterior să reclame exact disfuncționalitățile relaționale cauzate chiar de ea și de blocajele ei artificiale. Alteori, se purta ca și cum nu ar fi nicio problemă, mergând cu toții împreună la munte, la mare, dansând acasă, mergând împreună la piscine, hoteluri și în multe alte locuri de agrement.

Călin și Davin o invitau în diverse locuri, dar ea, susține cântărețul, refuza să vină. Alteori venea și era totul ok, precizează el. Angelica ar fi invocat pretexte ce țineau de fostele iubite ale lui Călin sau scandaluri imaginare. Nu a fost nici la concertul de la Ateneul Român sau la finala Next Star unde Davin a susținut momente artistice. Altădată, a lipsit la un spectacol la pe motiv că acolo evolua o fostă iubită a lui Călin, acrobată.

Angelica Cadar ar fi învinuit copilul pentru situația existentă

Angelica ar fi refuzat să vină și la serbările de pian ale fiului sau sub pretextul că micuțul, chipurile, ar fi făcut-o pe ea să sufere prea mult în anii de proces, nu invers. În același timp, susține Călin Geambașu, lua masa cu un domn în vârstă. Totul la un hotel-restaurant, chiar în apropiere de locul unde avea loc serbarea de pian a copilului. Apoi l-ar fi escortat pe respectivul domn în club, în centrul vechi, potrivit imaginilor surprinse de echipa de detectivi, în scopul aflării adevărului.

“Procurorii și executorul judecătoresc au ajutat-o pe Angelica Cadar să respecte măcar legea penală. Pe cea a bunului simț a făcut-o praf madam când a decis să lovească în interesele propriului copil. Să inducă în eroare organele judiciare și să fugă de răspundere în fața unui minim decont material. Asta în raport cu propria ei întreținere și existență vreme de 1 deceniu, ca om adult”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, cunoscutul artist.

“În urma executării silite s-a făcut dreptate”

Executarea silită a început în anul 2022 pentru un debit inițial de 35.000 de lei și continuă și în prezent. Pe parcursul executării, Angelica Cadar a încercat să se eschiveze. A declarat executorului, prin avocat, că ea încasează bani ca PFA, nu ca persoană fizică.

“În urma executării silite și a reînceperii urmăririi penale dispusă de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, s-a făcut dreptate. Actrița Angelica Cadar și-a plătit până la urmă o parte din datoria ce a derivat din procesul deschis și pierdut tot de ea”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Călin Geambașu.

Angelica Cadar a fost obligată, legal, să plătească pensia alimentară

Judecătorii și procurorii au dat sentința definitivă în noiembrie 2023. În acest moment, Angelica Cadar continuă să fie urmărită penal pentru un cumul de infracțiuni. Legea abandonului familial nu prevede numai plata unei pensii alimentare, ci și suferința pe care o produci copilului.

“Da, suma e mare fiindcă e făcută plata dintr-o dată. Dar calculată, această pensie alimentară la zilele ei de derapaj din ultimii ani, înseamnă exact valoarea unei shaorma pe zi. Poate atât o însemna copilul ei pentru ea. Deci se putea, dar nu s-a vrut, ani la rând! Interesant…

Deși declara în acte oficiale cum că nu ar avea venituri, bineînțeles că avea, dovedite. Prin acest gest se subliniază tocmai reaua credință cu care nu și-a plătit ani întregi datoriile minime chiar față de copil. Iar acum, dintr-o dată, zeci de mii de lei. Și numai la intervenția autorităților. Aplauze?”, declară Călin Geambașu, în exclusivitate pentru FANATIK.

“Plata parțială nu o absolvă decât parțial de vina ei”

Numai datorită demersurilor procurorilor ea a plătit această pensie alimentară, parțială. Suma poate părea foarte mare, dar este foarte mică dacă se raportează la 4 ani de neplată. Perioadă în care Angelica Cadar a avut mai multe ocupații bănoase. Restul datoriilor materiale sunt încă neachitate.

“Plata parțială nu o absolvă decât parțial de vina ei pe linie civilă așa cum executorul judecătoresc a pus în executare sentința civilă. Faptele penale comise de Angelica Cadar sunt infracțiuni pentru care de abia s-a redeschis urmărirea penală. Infracțiunile împotriva propriului copil și plângerile false se plătesc”, mai spune Călin Geambașu pentru FANATIK.

Călin Geambașu: “Sincer, sper să-și recunoască toate uneltirile și atacurile”

Totul a început în anul 2007, când Angelica Cadar i-a însoțit pe Călin Geambașu și soția lui într-o vacanță, în Italia. Acolo, cunoscutul cântăreț s-a despărțit de Lavina. Cu Angelica nu a vrut să se însoare. A observat prea multe crize de gelozie și stări oscilante urmate de împăcări romantice și tot așa. Totul s-a stricat și mai tare în 2012, când Călin a decis că nu mai vrea să-i întrețină rudele Angelicăi Cadar. Au rămas în continuare împreună pentru copil, chiar dacă s-au delimitat relațional.

“Atunci când legea bunul simț și a simțului matern dau erori radicale, intervine legea penală să repună lucrurile în echilibru. Impregnând măcar parțial echitate în societate, limitând fuga de răspundere. Sincer, sper să-și recunoască toate uneltirile și atacurile dovedite a fi complet absurde. Prin asumare și căință cu demnitate, un om poate fi și iertat, măcar parțial. Așa cum sunt și plățile astea, parțiale. Altfel, voi fi eu nevoit să explic totul. Oare s-o trezi complet la realitate sau își va continuă șarjele de “terorism familial”?

“Terorism” e termenul folosit de ea în raport cu ea. Într-una din scrisorile analizate de instanțele de judecată, Angelica Cadar se denumea singură și descriptiv “sabotoare infiltrată pe lângă echipa nucleu, dar cu gânduri ascunse, de distrugere”. S-or fi adeverit propriile recunoașteri anterioare?”, se întreabă Călin Geambașu.

Călin Geambașu nu își iartă fosta parteneră de viață

Sentința judecătorească pentru neplata pensiei alimentare a venit pe data de 31.10.2023, chiar de ziua copilului lor. În alt dosar, Angelica Cadar a declarat că și-a recunoscut eroarea plângerii chipurile, imediat. Numai că acel ”imediat” a avut loc la aproximativ 1000 de zile distanță, după calculele lui Călin Geambașu și potrivit documentelor organelor abilitate.

“Deși în România au loc anual aproximativ 30.000 de divorțuri plus alte separări, eu nu am mai auzit de așa mămică în toată presa pe care o citesc. Sincer, nici măcar în filme. Practic, din asta trebuie să învățăm să respectăm legea și să nu încercăm să facem cuiva un rău gratuit. Mai ales propriului copil fiindcă așa ceva se plătește, așa cum e firesc. Un prim pas l-a făcut. Bravo, Angi”, ne spune Călin Geambașu.

“Încă din 2017 lămuream public faptul că nu mai am încredere în ea”

Conform celor spuse de Călin Geambașu și a documentelor existente, cu o lună înainte să plătească zeci de mii de lei, Angelica Cadar se ducea la executor spunându-i că nu are venituri. Cunoscutul cântăreț este de părere că ea mereu a mizat pe faptul că este femeie și că toată lumea va sări să o protejeze.

“În pofida tuturor loviturilor ei, eu și Davin ne vom purta în continuare frumos cu ea. Asta din simplul motiv că așa e “modelul nostru” (vorba lui Davin de când era la grădiniță). Practic, nu i-au mers uneltirile, toate atacurile întorcându-i-se cu efect de bumerang. A vrut bani nemunciți? Are de dat.

Încă din 2017 lămuream public faptul că nu mai am încredere în ea. Asta ca urmare a faptului că îi deruta pe toți cei din jur cu insinuări felurite. Drept urmare, la doar 1 an distanță (2018), m-a atacat pentru a fugi de răspunderea materială, folosindu-se de copil. Asta pentru că împotriva mea nu avea absolut nimic, așa cum s-a demonstrate prin anchete ample.

Nu ajung doar 3 certuri înscenate în mod artificial pentru a-i servi la procesul pe care avea să-l deschidă și pe care l-a pierdut în toate fazele posibile. Premeditarea a fost observată de către oricine dintre cei avizați și care au avut acces la dosar. Așa că rezultatul a fost pe măsură”, mai spune Călin Geambașu.

Până la ora publicării acestui material, reporterii FANATIK au încercat să o contacteze pe Angelica Cadar pentru o reacție pe tema acuzațiilor care îi sunt aduse. În cazul în care va vorbi, vom publica punctul ei de vedere.

ADVERTISEMENT