News

Mama din Otopeni care și-a aruncat bebelușul în sobă după ce l-a născut, acuzată de omor calificat. Trupul micuțului a fost găsit carbonizat

Femeia care și-a ucis copilul imediat după ce l-a născut, arestată preventiv pentru 30 de zile. Ce au aflat anchetatorii?
26.07.2023 | 20:31
Mama din Otopeni care sia aruncat bebelusul in soba dupa ce la nascut acuzata de omor calificat Trupul micutului a fost gasit carbonizat
Mama din Otopeni care și-a aruncat bebelușul în sobă, acuzată de omor calificat. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Mama din Otopeni care și-a aruncat bebelușul în sobă după ce l-a născut, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată de omor calificat, potrivit oamenilor legii.

Mama din Otopeni care și-a aruncat copilul în sobă, acuzată de omor calificat

Cazul îngrozitor a avut loc în luna aprilie a acestui an. Femeia de 40 de ani a născut acasă, dar imediat și-ar fi aruncat copilul în soba locuinței. Între timp, aceasta a fost găsită în stare de inconștiență, într-o baltă de sânge.

ADVERTISEMENT

Din cauza hemoragiei, femeii i s-a făcut rău. Unul dintre ceilalți copii ai săi a chemat o ambulanță în ajutorul mamei sale. Ajunsă la spital, medicii au constatat că pierderea de sânge a survenit în urma nașterii.

Reprezentanții unității medicale au întrebat familia acesteia unde se află nou-născutul, însă rudele au spus că nu știu. Prin urmare, poliția a intrat pe fir. La casa femeii s-au deplasat oamenii legii, pentru desfășurarea cercetărilor.

ADVERTISEMENT

Trupul bebelușului a fost găsit carbonizat

Acolo, agenții de poliție au descoperit o imagine șocantă. Trupul micuțului a fost găsit carbonizat într-o sobă. Potrivit verificărilor, se pare că mama bebelușului ar fi făcut focul, a aruncat copilul, iar apoi a închis ușa de la soba din teracotă.

La locuința din Otopeni au ajuns și reprezentanți ai Serviciului de Medicină Legală Ilfov. „S-a deplasat la fața locului și medicul legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

ADVERTISEMENT

În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, transmite IPJ.

Până acum, femeia nu a putut fi arestată din cauza stării de sănătate, fiind internată, dar sub pază. Pe 25 iulie, ea a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior arestată preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

„Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au transmis polițiștii din Ilfov.

ADVERTISEMENT