News

O mamă din Otopeni și-a ars bebelușul. Femeia l-a aruncat în sobă imediat după ce l-a născut

O mamă din Otopeni și-a ars nou-născutul. Fapta groaznică a fost descoperită de polițiști la finalul lunii aprilie, atunci când femeia a născut.
14.06.2023 | 11:54
O mama din Otopeni sia ars bebelusul Femeia la aruncat in soba imediat dupa ce la nascut
O mamă din Otopeni și-a ars bebelușul. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O mamă din Otopeni și-a ars bebelușul. Cazul șocant a avut loc la finalul lunii aprilie. Femeia de 40 de ani a născut acasă. Însă, după ce copilul a venit pe lume, aceasta l-ar fi aruncat imediat într-o sobă.

O mamă din Otopeni și-a ars nou-născutul. L-a aruncat într-o sobă de teracotă

Fapta groaznică a femeii a ieșit la iveală după ce a fost nevoită să meargă la spital. Mama bebelușului a fost găsită de unul dintre ceilalți copii ai săi. Femeia zăcea inconștientă din cauza pierderilor masive de sânge.

ADVERTISEMENT

Tânărul a sunat la 112 și a chemat o ambulanță pentru mama lui. Femeia a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias din București. Acolo, doctorii au descoperit că hemoragia s-a produs în urma unei nașteri.

Având în vedere familia femeii nu a știut să spună unde este bebelușul, reprezentanții spitalului au anunțat autoritățile. Polițiștii din Ilfov au mers la adresa mamei, acolo unde a fost găsită inconștientă și unde locuia împreună cu concubinul și alți trei fii.

ADVERTISEMENT

Trupul bebelușului, găsit carbonizat

Oamenii legii au descoperit că bebelușul a fost aruncat într-o sobă. Trupul nou-născutului a fost găsit carbonizat. Se pare că femeia ar fi făcut focul în soba din teracotă, apoi a aruncat micuțul și a închis ușa, potrivit surselor Gândul.

După ce a comis această faptă groaznică, femeia a început să se simtă rău din cauza hemoragiei. Pentru că pierduse foarte mult sânge, a leșinat pe podea, acolo unde a fost găsită de unul dintre copii.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a fost arestată din cauza stării de sănătate, dar a fost internată sub pază. Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor desfășurate până acum, a reieșit că mama bebelușului s-ar fi inspirat din felul în care criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, ar fi ars trupurile victimelor sale.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma omorului. Medicii legiști încearcă să stabilească dacă nou-născutul era viu în momentul nașterii și producerii tragediei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii legii vor să afle dacă femeia avea discernământ atunci când a comis fapta groaznică. Aceasta mai are trei copii, dintre care doi majori, iar unul în vârstă de 10 ani.

 

ADVERTISEMENT