Life

Mama Elenei Gheorghe, în lacrimi! Mărturisirea emoționantă făcută de folcloristă

Mama Elenei Gheorghe a făcut câteva mărturisiri, în lacrimi, despre povestea de iubiră interzisă cu soțul ei. Ce nu știa nimeni
16.03.2024 | 17:22
Mama Elenei Gheorghe in lacrimi Marturisirea emotionanta facuta de folclorista
Mama Elenei Gheorghe, confesiuni în lacrimi. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Mama Elenei Gheorghe, Mărioara Man, s-a emoționat profund într-un interviu acordat recent, în care și-a pus viața pe tapet, cu bunele și relele ei.

Mama Elenei Gheorghe și-a spus povestea de viață, în lacrimi

Interpreta de muzică folclorică, căsătorită cu un preot de origine macedoniană, a mărturisit că povestea ei de iubire n-a fost doar cu lapte și miere. Până să fie acceptată de socrii ei a durat ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Artista n-a fost bine văzută de familia părintelui George Gheorghe la început. Timpul a făcut în așa fel încât mama Elenei Gheorghe să se integreze în familia soțului, pe care l-a cunoscut la vârsta de 19 ani. A îmbrățișat imediat tradițiile machedonești, în fața cărora se apleacă de fiecare dată și le promovează oricând are ocazia.

Povestea de iubire cu soțul ei, una desprinsă din filme

„Când l-am cunoscut pe soțul meu, Doamne… Era cel mai frumos bărbat, un puști frumos. Eram prietenă cu soțul meu. M-a cucerit frumusețea și bunătatea lui. 

ADVERTISEMENT

Noi ne-am cunoscut, așa, trecător, undeva la mare, dar nu am avut nicio tangență și, după șase luni, aici în București, la biserică. Ne-am cunoscut și atunci m-a invitat la o cafea și am stat vreo șase ore, la o cafenea veche, pe Lipscani.

El spune că m-a spovedit atunci. Nu era încă preot, dar a auzit că vin dintr-o familie de nouă frați, că am venit la 14 ani în București. Știa că fusesem la vreo trei case de cultură unde cântam la acea oră.

ADVERTISEMENT

Iubesc tradițiile lor, pentru că sunt oameni minunați. Au o muzică atât de mișcătoare și de frumoasă, că te ridică de la masă.

La nuntă, la botez, n-o să vedeți lumea la masă. Toată lumea dansează, nici nu prea mănâncă, nu prea beau, să știți”, a declarat mama Elenei Gheorghe în emisiunea Online Story de pe WowNews.

ADVERTISEMENT

Folclorista a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre fata ei. Cu Elena Gheorghe a avut ocazia să cânte pe aceeași scenă, anul trecut, la Sala Palatului. Amintindu-și de acel spectacol, mamei celebrei artiste i-au scăpat lacrimile pe obraji.

 

ADVERTISEMENT