Life

Mama Geta calcă pe urmele fiului ei, Culiță Sterp? Ce a făcut la volan o poate lăsa fără permis! Video

Mama Geta a postat un videoclip pe Instagram în care pare că se filmează în timp ce conduce pe un drum public, lucru care nu e tocmai legal.
13.12.2022 | 14:30
Mama Geta calca pe urmele fiului ei Culita Sterp Ce a facut la volan o poate lasa fara permis Video
Mama Geta s-a filmat în timp ce conducea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama Geta a postat un videoclip pe Instastory care trezește un mare semn de întrebare, mai ales în contextul dificil în care se află fiul acesteia, interpretul de manele Culiță Sterp!

Mama Geta se filmează în timp ce conduce să strângă like-uri pe Instagram

”Șefa” celebrei familii din Hațeg a publicat un scurt clip, de 15 secunde, în care, aparent, se filmează în timp ce conduce mașina, lucru care nu este tocmai în regulă din punct de vedere legal.

ADVERTISEMENT

În filmulețul pe care Geta l-a urcat pe Instagram, se poate observa că ține o mână pe volan, iar cealaltă mână pare să fie ocupată cu telefonul mobil!

Mama lui Culiță Sterp nu schițează niciun zâmbet în respectiva filmare, ba chiar pare extrem de serioasă, ascultând una din cele mai noi melodii de-ale Lidiei Buble, „În ochii tăi”.

ADVERTISEMENT

”Soacra” Danielei Iliescu conducea cu o viteză de 80 de kilometri la oră, probabil una acceptată pe drumul pe care mergea. Nu se știe dacă mama lui Culiță mergea să-și vândă marfa în piața din Hațeg ori dacă se întorcea spre casă, în comuna General Berthelot, acolo unde locuiește.

Ce spune legea despre cei care folosesc telefonul mobil în timp ce șofează

Filmarea ori transmisiunea live în timpul șofatului nu este permisă de lege, iar persoanele care sunt prinse folosind telefonul mobil la volan (cu excepția variantei hands-free) poate fi pedepsită aspru.

ADVERTISEMENT

Legea prevede că „folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mișcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulația vehiculelor,constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”.

Vorbim aici despre situația în care un șofer folosește telefonul în timpul condusului fără să încalce alte reguli rutiere. Așadar, dacă mama Geta ar fi fost surprinsă de polițiști în timp ce se filma pentru a strânge aprecieri pe rețeaua de socializare ar fi dat niște explicații în fața oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, accident în Cluj Napoca

Fiul ei, Culiță Sterp, în schimb, s-a fript! În luna noiembrie, acesta a produs un accident rutier în municipiul Cluj Napoca, în urma căruia a rămas fără permis de conducere.

Din fericire, celălalt participant la trafic în care a intrat nu a pățit mare lucru. Partea bună este că nici cântărețul nu a avut de suferit fizic după acel impact. Cu toate acestea, manelistul a intrat în atenția autorităților! S-a descoperit că pe lângă o alcoolemie destul de mare, acesta ar fi consumat și substanțe interzise, mai pe înțelesul tuturor, droguri. Cel puțin așa a reieșit la testele de urină, care arătau că ar fi fumat marijuana. Iar asta nu e tot! Culiță a fost tras la răspundere și pentru că a fugit de la locul accidentului, ascunzându-se într-o toaletă publică.

Numele manelistului a creat confuzie: un alt bărbat cu numele Sterp a omorât un om acum 6 ani

Legat de numele lui Culiță Sterp au existat tot felul de controverse în ultima perioadă, dar și o confuzie creată de numele său. Publicația ObservatorNews a dat ca sigură o informație care s-a dovedit a fi ulterior neadevărată legată de o faptă petrecută în vara anului 2016.

Un alt Culiță Sterp a provocat un accident atunci, în urma căruia a murit un om. În cele din urmă, s-a aflat că nu era vorba despre cântărețul de muzică de petrecere.

ADVERTISEMENT