Life

Mama Geta, mesaj pentru Iancu Sterp înainte de Survivor: „Ne trebuie banii”! Ce vrea să facă cu ei

Mama Geta a vorbit despre participarea fiului ei, Iancu Sterp, la Survivor România All Stars, în exclusivitate pentru FANATIK!
08.01.2024 | 18:00
Mama Geta mesaj pentru Iancu Sterp inainte de Survivor Ne trebuie banii Ce vrea sa faca cu ei
Mama Geta, despre participarea lui Iancu Sterp la Survivor All Stars. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mama Geta speră ca Iancu Sterp să câștige Survivor România All Stars și ne-a spus cum vede participarea fiului ei, pentru a doua oară în acest show! Șefa familiei Sterp susține că Iancu s-a pregătit intens pentru aventura care îl așteaptă în Republica Dominicană, țară spre care a pornit recent, alături de ceilalți participanți.

Mama Geta, despre participarea fiului ei, Iancu Sterp, la Survivor All Stars. Competiția începe din 16 ianuarie 2024, la PRO TV

Mama Geta e încrezătoare că fiul ei va câștiga, de data asta, concursul de la PRO TV, unde participă alături de cei mai buni concurenți din cele patru sezoane. A spus, în glumă, că ar fi bine ca Iancu Sterp să vină acasă cu banii și trofeul că are de făcut nuntă cu ștaif cu aleasa inimii sale, Denisa Coțolan.

ADVERTISEMENT

Ce speră mama lui Iancu Sterp este ca pruncul ei să nu se bage în conflicte și să nu se accidenteze pe trasee, având în vedere că există acest risc și mulți au pățit-o la Survivor pentru că au călcat strâmb, la propriu.

„Nu cred că mai are aceeași agerime, dar nu e nici cu mult mai jos”

„Sper să fie ca la început, de doi ani, de trei, când a mai fost (n. red.: la Survivor). Atunci era glonț pe traseu. Nu cred că mai are aceeași agerime, dar nu e nici cu mult mai jos. Mi-aș dori de data asta să câștige trofeul, dacă s-ar putea, că ne trebuie banii să facem nunta! (n. red.: râde și, evident, glumește). Să fie iar pe caz social, că dacă au tot fost pe cazuri sociale, să fie și de data asta. Asta a fost în spirit de glumă, mă scuzați!

ADVERTISEMENT

Acuma, în primul rând îmi doresc să nu aibă niciun fel de accidentare. Iancu, aș vrea să câștige pe meritul lui, a fost foarte ager, la final un pic cam grăbit, dar să știi că a dat dovadă de mult fair-play și cu colegii, a dat dovadă de multă tactică în sport. E un băiat foarte bun”, a declarat mama Geta despre participarea lui Iancu Sterp la Survivor All Stars, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mama Geta, sinceră: „Sunt o fire mai al dracu’! L-am luat tare”

Matriarha familiei Sterp ne-a mai spus că Iancu e extrem de blând și că și ea de multe ori l-a mai luat tare atunci când nu își făcea treaba prin gospodărie. Femeia ne-a mai zis că oricât de multe i-ar fi reproșat feciorului ei, niciodată nu a ridicat tonul la ea și nu i-a întors vreo vorbă.

ADVERTISEMENT

„Uite, io-s zodia Berbec și sunt o fire mai al dracu’ dacă-i vorba… De multe ori, nu că l-am provocat sau înjurat, dar l-am luat așa, tare: `Măi, Iancu, trebuie făcută aia, trebuie aia, trebuie aia`, când era de lucru. Și să știi că niciodată nu-mi întorcea vorba. E așa o fire… De multe ori chiar îl apostrofam, măi, Iancu, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia, că na…

Din 10 lucruri făcea trei și mă lăsa pe mine să mă precipit cât voiam eu. De multe ori îi ziceam că, uite, eu nu mă duc la un Revelion, eu numai tot aici sunt și îmi zicea că dacă io nu vreau să mă duc, a zis că el se duce… E un băiat foarte calm, foarte calculat. Dă dovadă de mult caracter, de bun simț. Îi un băiat de nota 11. 

ADVERTISEMENT

I-am dat și sfaturi (n. red.: în legătură cu plecarea la Survivor All Stars). Prima dată, la orice drum unde mergi, știu ei, bieții, te rogi la Dumnezeu că Dumnezeu te ajută… Ar putea să te urască o lume întreagă, dar dacă te iubește Dumnezeu ești sus.

Atâta i-am zis: `Iancu, mami, cât poți să nu te cerți cu nimeni`! Cu foamea nu știu cum o să facă. El, știi cum îi? El mânca așa, și de patru-cinci ori pe zi, des, mai puțin, dar mereu. Acolo nu știu ce o să facă”, a adăugat mama Geta, pentru FANATIK.

„Viața m-a făcut o stâncă de piatră”

Foamea, susține mama Geta, va fi principala provocare nu doar pentru Iancu Sterp, ci și pentru ceilalți concurenți. Gândindu-se la cât de greu le va fi războinicilor și faimoșilor în junglă, ne-a spus că s-ar bucura să câștige probele ambele echipe ca să nu le chiorăie mațele, căci foamea e un real „dezastru”!

„Acuma, să câștige și unii, și alții, să aibă ce mânca. Foamea îi un dezastru!”, a completat mama Geta. Întrebată dacă trăiește cu emoție eforturile pe care fiul său le depune în tot felul de competiții, cunoscut fiind faptul că Iancu s-a bătut și în cușca MMA, la RXF, mama Geta a declarat că e destul de călită încât să nu mai privească plină de frici experiențele dure prin care trec copiii ei.

Femeia a vorbit, apoi, în continuare, despre ce presupune experiența Survivor România, așa cum a aflat ea de la cei doi fii, Iancu și Culiță, care au făcut parte din acest proiect.

„Atâta m-a călit pe mine viața că m-a făcut ca o stâncă de piatră. Numai moartea mă mai poate doborî pe mine, că în rest… Nimicurile astea pentru mine sunt zero. Mi-a povestit și Culiță, dar și el. Acolo te conectezi doar tu cu Dumnezeu și cu natura. Acolo te cureți interior și sufletește, și trupește. Stai să vezi că poți trăi și într-o junglă, se poate trăi cu puțin.

Se poate să fii om din toate punctele de vedere. Acolo te călești mai ceva ca oriunde. Și Culiță, și Iancu au zis că experiența asta nu-i de repetat. Acuma fiind All Stars nu oricine are prioritatea să participe. Amândoi au fost buni, nu poți să zici că au fost niște pămpălăi!”, ne-a mai zis mama Geta.

Iancu Sterp, pasionat de fotbal când era mic: „Alerga încontinuu”

Iancu Sterp s-a antrenat din greu pentru ediția All Stars de la PRO TV și are avantajul că a fost obișnuit de mic cu mișcarea. Când era copil, fiul mamei Geta era înnebunit după fotbal.

„Iancu a iubit foarte mult fotbalul, de mic. De pe la opt ani alerga încontinuu. L-am dus de multe ori la fotbalul, dar se ținea el, voia el să joace, îi plăcea.

Îi plăcea să alerge pe aici, pe dealuri și au făcut amândoi mult antrenament acasă: la fân, la muls, la ce e. La animale tot timpu-i de lucru.  Și îi și place lui Iancu, îi place să se antreneze”, a mai zis mama Geta, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT