Fotbal intern

Viciile l-au distrus pe Denis Alibec? “E singurul care fumează?!”

Mama lui Denis Alibec a vorbit pentru FANATIK.RO şi despre "viciile" pentru care a fost taxat în ultima perioadă fiul său. Emilia Stroe a explicat de ce şi-a luat atacantul de la FCSB o maşină...
15.10.2017 | 00:08
Viciile lau distrus pe Denis Alibec E singurul care fumeaza

Mama lui Denis Alibec a vorbit pentru FANATIK.RO şi despre “viciile” pentru care a fost taxat în ultima perioadă fiul său. Emilia Stroe a explicat de ce şi-a luat atacantul de la FCSB o maşină McLaren de 170.000 de euro şi îl apără de cei care îi contestă profesionalismul în afara terenului.

E la modă să te iei de Alibec! De ce? Nu s-a bătut cu nimeni, nu s-a certat cu vreun adversar, nu a avut vreun gest violent la adresa băncilor tehnice. Sunt jucători care au spart geamurile şi nu s-a mai făcut atât de mult tam-tam! A dat într-o uşa, ceea ce nu e deloc în regulă şi o ştie şi el, dar la Alibec nimic nu e bine! Totul e negativ! 

Şi-a luat maşina aia, da? S-a făcut o telenovelă, dar lumea ştie că el a plecat la 17 ani în Italia? Lumea ştie cât a muncit el? A avut şi el o plăcere pentru o maşină… Îi calculează unii banii, că a costat 170.000 de euro şi are el 20.000 de euro pe lună… Să nu îi mai poarte nimeni de grijă, că are Alibec de unde să dea! Nu trebuie să dăm explicaţii nimănui, nu trebuie să ieşim să spunem în ce afaceri şi-a băgat el câştigurile. Cert este că nu o sa ceară nimănui de mâncare vreodată!“, a declarat mama vârfului stelist pentru FANATIK.RO.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Mai fumează câte o ţigară, dar nu e singurul!”

Revolta din sufletul Emiliei Stroe se revarsă şi asupra celor care spun despre Alibec că îşi pierde nopţile prin cluburi.

Mă doare foarte tare. Denis a muncit enorm pentru cariera asta. Doar pe munca şi pe talentul lui a ajuns fotbalist! A fost un copil sărac, un băiat care a luat-o de jos. Nu l-a împins nimeni pe la niciun club, nu a avut vreodată vreo pilă. Nimeni nu e perfect! Mi se rupe inima pentru că nimeni nu se gândeste şi la el. Are şi el suflet, sufera şi el! La noi i se dă în cap non-stop. Se fac statistici. El e singurul atacant care nu marchează? Nu este robot!

E băiatul meu şi îl apăr, dar sunt cât se poate de sinceră. El nu are comportament de vagabond. Nu îşi petrece timpul prin cluburi. Mai fumează câte o ţigară, dar e singurul fotbalist care face asta? De băut nu bea!”,  a încheiat Emilia Stroe.

MAI POŢI CITI ŞI: Mama lui Denis Alibec, în lacrimi: “Îi dau toţi în cap!”  – VEZI DETALII

Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec. “Şi-a dat cu tesla în …!”

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!” – VEZI DETALII

Tags: