Sport

Mama lui Kylian Mbappe, lămuriri despre conflictul atacantului cu PSG: „Știu consecințele și mi le asum”

Mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a dezvăluit ce neînțelegeri au existat între jucător și PSG. Starul francez a fost un pachet de nervi,
16.04.2023 | 11:07
Mama lui Kylian Mbappe lamuriri despre conflictul atacantului cu PSG Stiu consecintele si mi le asum
Kylian Mbappe este evaluat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mama lui Kylian Mbappe este și impresarul său și e extrem de implicată în cariera superstarului naționalei Franței. Fayza Lamari a explicat pe larg de ce atacantul a reacționat atât de dur după ce clubul s-a folosit de imaginea sa.

Mama lui Kylian Mbappe, detalii despre conflictul cu PSG: „A fost furios”

Fayza Lamari a recunoscut că jucătorul știa de existența acelor imagini, însă nu a fost înștiințat pentru ce: „Am fost avertizați despre acele imagini, dar nu știam la ce vor fi folosite. A fost furios”.

ADVERTISEMENT

Primul lucru pe care l-a făcut atacantul de 24 de ani a fost să se consulte cu mama sa: „M-a sunat, așa cum o face întotdeauna când trebuie să se decidă dacă să acționeze pe rețelele sociale. De fiecare dată, sună două-trei persoane”.

Mama fotbalistului a dezvăluit și care a fost reacția lui Mbappe: „Înțeleg supărarea sa, dar i-am spus că nu era momentul să reacționeze. ’Treci peste, va veni momentul să vorbești’, dar mi-a răspuns: ’Nu, nu vreau să aștept, știu consecințele și mi le asum’. A fost iute la furie, pentru că este complet dedicat”.

ADVERTISEMENT

Ce spune mama lui Kylian Mbappe despre plecarea de la PSG

Fayza Lamari recunoaște că Mbappe a reacționat un pic impulsiv: „Acel moment a trecut. A răspuns precum un copil care s-a născut înconjurat de rețele sociale. A revenit la normal rapid, nu a fost un conflict”.

În privința viitorului său la PSG, mama lui Mbappe a dat un răspuns extrem de interpretabil: „Ce l-a nemulțumit a fost maniera în care a fost prezentată poziția sa în vestiar. PSG va rămâne PSG, indiferent dacă Kylian rămâne sau dacă pleacă. Jucători pleacă, dar clubul rămâne”.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui PSG și-a recunoscut greșeala după ce a folosit imaginea jucătorului

Conducerea parizienilor și-a cerut scuze public pentru folosirea imaginilor cu Mbappe pentru promovarea abonamentelor pentru sezonul viitor. Kylian Mbappe a dat-o la pace cu oficialii clubului, în urma unei întâlniri, conform France Bleu Paris.

PSG a șters clipul de promovare, deși s-a investit un buget important de promovare, dar și pentru crearea sa. Kylian Mbappe motivează că nu ar fi fost înștiințat cu privire la motivul pentru care a apărut în materialul video.

ADVERTISEMENT

  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,28 este cota pentru „2 solist” la meciul Angers – PSG