Sport

Kylian Mbappe, surpriză uriașă pentru fanii lui PSG. A pus mâna pe portavoce și le-a făcut o promisiune. Video

Fanii lui PSG au fost luați prin surprindere când Kylian Mabppe și-a făcut apariția la aniversarea celei mai important facțiuni din galerie.
03.04.2023 | 17:24
Kylian Mbappe surpriza uriasa pentru fanii lui PSG A pus mana pe portavoce si lea facut o promisiune Video
Fanii lui PSG au fost luați prin surprindere când Kylian Mabppe și-a făcut apariția la aniversarea celei mai important facțiuni din galerie. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul are contract pe Parc des Princes până în vara anului 2025, însă se gândește deja la plecare. După ce a încercat în mai multe rânduri să-l transfere, Real Madrid pare să fi descoperit momentul oportun.

Fanii lui PSG, luați prin surprindere de Kylian Mbappe

Până la o plecare de la colosul francez, Kylian Mbappe i-a luat prin surprindere pe fanii lui PSG. Alături de portarul Gianluigi Donnarumma și de fundașul Achraf Hakimi a mers la petrecerea de 15 ani a celui mai cunoscut grup de ultrași, KST.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, superstarul parizienilor a pus mâna pe o portavoce și le-a ținut ultrașilor un discurs în care și-a cerut scuze pentru sezonul modest pe care care echipa l-a avut și le-a cerut să rămână aproape de jucători.

”Mă bucur să vin și să vă spun cât de importanți sunteți pentru noi. Noi nu o putem arăta mereu, din nefericire. Am vrea să facem mai mult, putem să o facem. Trebuie să fim cu toții uniți!

ADVERTISEMENT

Știu că acest sezon nu a fost cel mai bun, nu ne-am ridicat la așteptările clubului, la așteptările voastre și la ale noastre. Dar vrem să continuăm împreună pentru a încheia sezonul bine și să câștigăm campionatul”, a spus Mbappe în aplauzele fanilor.

Când vrea Real Madrid să-l transfere pe Mbappe

Kylian Mbappe și-a prelungit înțelegerea cu PSG în primăvara anului trecut, atunci când a fost aproape să fie transferat chiar de Real Madrid, principala urmăritoare a vicecampionului mondial. PSG a refuzat pe rând trei oferte venite din partea echipei de pe Santiago Bernabeu de 160, 180 și 200 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Totodată, atacantul francez nu a renunțat la visul de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid, anunță presa din Spania, iar Mbappe le-ar fi făcut o promisiune ”galacticilor”. Kylian Mbappe vrea să plece de pe Parc des Princes în vara anului 2024, atunci când intră în ultimul an de contract cu campioana Franței.

Astfel, clubul francez este obligat să accepte o sumă de transfer pentru ca Mbappe să nu plece gratis din echipa pregătită de Christophe Galtier un an mai târziu. Ar fi momentul oportun ca Real Madrid să intre pe fir și să-l transfere pe golgheterul Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe este văzut principalul înlocuitor al lui Karim Benzema în atacul celor de la Real Madrid. Balonul de Aur a ajuns la vârsta de 35 de ani și ar putea face schimbul de generații pe Santiago Bernabeu cu superstarul din atacul Franței.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,93 este cota pentru „1x” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT