Sport

Mbappe, conflict cu PSG pe rețelele de socializare după ce clubul s-a folosit de imaginea sa. Conducerea clubului și-a recunoscut eroarea. Update

Kylian Mbappe a început un conflict cu PSG pe rețelele sociale. Atacantul a reclamat că echipa la care este legitimat s-a folosit de imaginea sa. Decizia de ultimă oră a clubului
06.04.2023 | 22:48
Mbappe conflict cu PSG pe retelele de socializare dupa ce clubul sa folosit de imaginea sa Conducerea clubului sia recunoscut eroarea Update
Kylian Mbappe este în conflict cu PSG. Atacantul a acuzat clubul parizian că s-ar fi folosit de imaginea sa. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
06-04-2023
19:54

PSG și-a cerut scuze față de Mbappe

Conducerea clubului PSG și-a cerut scuze de la Kylian Mbappe pentru postarea videoclipului de promovare a abonamentelor pentru sezonul viitor, recunoscând că a greșit pentru că nu l-a consultat înainte.

Conform France Bleu Paris, cele două părți au avut o întâlnire pe această temă și șefii clubului au admis faptul că a fost o eroare de comunicare.

06-04-2023
16:31

PSG a șters clipul de promovare a abonamentelor pentru sezonul viitor

Paris Saint-Germain a luat decizia să șteargă clipul video de promovare a abonamentelor pentru sezonul viitor, după ce Kylian Mbappe a fost deranjat că parizienii s-au folosit de imaginea sa. 

Deși a fost promovat intens și s-au investit un buget important, acum dacă se încearcă accesarea sa apare mesajul: „Videoclip indisponibil. Videoclipul este privat”.

Kylian Mbappe a acuzat PSG pe rețelele de socializare cu privire la faptul că formația de pe Parc des Princes s-ar fi folosit de imaginea sa într-un videoclip de promovare. Atacantul nu ar fi luat la cunoștință motivul pentru care a apărut în materialul video.

Mbappe, conflict cu PSG pe rețelele sociale: „Nu e Kylian Saint-Germain!”

PSG a realizat și publicat un material video prin care țintește promovarea în rândul suporterilor a abonamentelor pentru sezonul viitor. Principala figură a videoclipului comercial este Kylian Mbappe. Atacantul francez s-a plâns pe rețelele de socializare de faptul că nu a luat la cunoștință motivul pentru care a fost chemat la filmări și a acuzat clubul parizian că se folosește de imaginea sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în videoclip nu apar personaje importante, precum Messi sau Neymar, un indiciu că cele două vedete nu fac parte din planurile campioanei Franței pentru sezonul viitor. Ismaël Gharbi, Warren Zaire-Emery și Nuno Mendes sunt tinerii fotbaliști de la PSG care mai apar în videoclip.

„Am participat la prezentarea campaniei de reînnoire a abonamentelor pentru sezonul 2023/2024. În niciun moment nu am fost informat despre conținutul interviului cu interlocutorul meu. Părea un interviu obișnuit, din cadrul unui eveniment de marketing.

ADVERTISEMENT

Nu sunt de acord cu acest videoclip postat. De aceea lupt pentru drepturile individuale pentru imagine. PSG este un club mare și o familie, dar cu siguranță nu este Kylian Saint-Germain”, a scris Kylian Mbappe pe rețelele de socializare.

Kylian Mbappe, conflict cu naționala Franței pentru drepturile de imagine

Nu este pentru prima oară când Kylian Mbappe se află într-un astfel de conflict. Golgheterul Cupei Mondiale din Qatar s-a aflat în scandal cu echipa națională a Franței din aceleași motive. Mai exact, în campania desfășurată în luna martie a anului trecut, Kylian Mbappe a acuzat naționala din Hexagon că se folosește de imaginea sa.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a refuzat să ia parte la mai multe ședințe foto organizate de media, aspect care i-a înfuriat pe suporteri. Căpitanul naționalei Franței a mărturisit la acea vreme că nu agreează anumite mărci cu care Federația Franceză de Fotbal are parteneriat.

Atacantul lui PSG este singurul care se face auzit în videoclipul actual postat de PSG și în care vorbește despre importanța susținerii venite din partea suporterilor. PSG traversează o perioadă foarte slabă. Eliminată din Liga Campionilor și Cupa Franței, echipa de pe Parc des Princes a pierdut ultimele două meciuri din Ligue 1, iar rezultatele au fost urmate de consecințe.

ADVERTISEMENT

Christophe Galtier va pleca de la PSG din vară

Cu mare parte din sezon ratat, PSG își face deja calculele pentru viitoarea stagiune și începe prin a face ordine la nivelul băncii tehnice. Jurnalistul Abdellah Boulma a anunțat pe pagina personală de Twitter că antrenorul Christophe Galtier va părăsi în vară PSG.

Julian Nagelsmann, aflat și pe radarul lui Todd Boehly la Chelsea, este favorit să preia locul fostului tehnician de la Nice. Antrenorul francez a venit la PSG în vară și a adunat 41 de partide. Campioana Franței ocupă primul loc în Ligue 1, cu 66 de puncte după 29 de partide.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,59 este cota pentru „ambele echipe marchează: da” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT