Life

Mama lui Smiley l-a dat de gol pe artist: „I-a dat foc”. Dezvăluiri neștiute din copilăria soțului Ginei Pistol

Mama lui Smiley l-a dat de gol pe artist. A dezvăluit ce trăsnăi făcea soțul Ginei Pistol în copilărie. Cum a fost pe punctul a incendia apartamentul părinților?
06.08.2023 | 15:00
Mama lui Smiley la dat de gol pe artist Ia dat foc Dezvaluiri nestiute din copilaria sotului Ginei Pistol
Dezvăluiri neștiute din copilăria lui Smiley. Mama artistului l-a dat de gol / sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum este un părinte responsabil și grijuliu cu fetița sa, Josephine, dar în copilărie însă, le-a dat ceva bătăi de cap părinților săi. Mama artistului nu a ezitat să facă o dezvăluire neștiută despre soțul Ginei Pistol.

Mama lui Smiley l-a dat de gol pe artist. Ce dezvăluire din copilăria artistului a făcut?

Nu de puține ori, Smiley, pe numele din buletin Andrei Tiberiu Maria, a declarat că provine dintr-o familie normală și că a dus o viață simplă la bloc. Așa că în copilărie, își desfășura activitățile fie ca toți ceilalți copii, în fața blocului, fie în apartamentul familiei.

ADVERTISEMENT

Așa se face că artistul a fost pe punctul de a incendia locuința părinților. Mama artistului l-a dat de gol și a dezvăluit cât de poznaș era soțul Ginei Pistol în copilărie.

„Era foarte energic de mic. A folosit o petardă pe timpul verii. I-a dat foc pe balcon, a ars perdeaua”, a povestit mama lui Smiley potrivit Cancan. Incidentul  a rămas la stadiul de trăsnaie din fericire, trăsnaie pe care membrii familiei și-o amintesc adesea amuzați.

ADVERTISEMENT

Deși alege să rămână destul de discret atunci când vine vorba de familia sa, Smiley a oferit totuși câteva detalii din copilărie. S-a bucurat mereu de sprijinul și ajutorul părinților, al căror exemplu l-a și urmat în viață.

Cu tatăl aviator și mama contabilă, Smiley nu a fost împins către o direcție anume de părinții săi, ci dimpotrivă, l-au lăsat să-și aleagă singur calea și să facă ceea ce îi place și ceea ce îi aduce satisfacție și bucurie.

ADVERTISEMENT

Potrivit Cancan, părinții lui Smiley ar fi intervenit totuși la un moment dat în viața artisului, tatăl, Ion Maria, nefiind tocmai de acord ca fiul să facă parte din trupa Simplu.

De ce nu și-au vorbit Smiley și CRBL timp de trei luni?

Iar mama artistului ar fi fost mărul discordiei dintre Smiley și CRBL. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cei doi prieteni și colegi de scenă nu și-au vorbit timp de trei luni. Asta în urma unui schimb de replici dur dintre CRBL și mama lui Andrei.

ADVERTISEMENT

„Nu am vorbit trei luni. Mergeam la concert împreună, dar nu vorbeam, eu cu Smiley. Nici salut. După, ne-am dat seama că suntem proști. Am fost certat de doamna Maria că și-a rupt mâna, dar a fost Moga de vină.

S-a dus să se dea cu rolele și și-a rupt mâna. Mama lui Smiley, mi-a zis că ‘E băiatul meu, îl folosiți ca să faceți bani!’ M-am certat cu doamna Maria”, a declarat CRBL cu un an în urmă, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

ADVERTISEMENT