Life

Mama Oanei Roman a fost operată de urgență. Cum a decurs intervenția

25.02.2021 | 23:48
Mama Oanei Roman a fost operata de urgenta Cum a decurs interventia
ADVERTISEMENT

Cu câteva ore în urmă, Mioara Roman a fost operată de urgență din cauza unei probleme de sănătate mai vechi, iar Oana Roman a povestit cum a decurs totul și cum se simte mama ei, care trebuie să se recupereze. 

Oana Roman a trecut prin clipe grele din cauza problemelor pe care le are mama ei, însă acum poate să stea liniștită, pentru că operația celei care i-a dat viață a fost un succes.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena Stars i-a ținut la curent pe fani în legătură cu starea Mioarei Roman. Femeia a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unui punct de grăsime care s-a mărit și s-a infectat, iar acum mai are doar să se recupereze.

Mama Oanei Roman a fost operată de urgență. Cum a decurs intervenția

Oana Roman a stat din nou cu sufletul la gură din cauza problemelor de sănătate pe care le are mama ei. Mioara Roman a suferit o operație în această seară, în urma infectării unui punct de grăsime, pe care medicii au reușit să-l înlăture.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp de la ultima operație pe care a suferit-o fosta soție a lui Petre Roman, astfel că Oana a fost foarte îngrijorată de ce s-ar putea întâmpla.

Fanii au fost solidari cu vedeta și i-au împărtășit grija, iar aceasta i-a asigurat că totul a decurs bine și că mama ei trebuie să urmeze un tratament o perioadă și să-și schimbe zilnic pansamentul.

ADVERTISEMENT

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Mama Oanei Roman a fost operată
Mama Oanei Roman, din nou operată. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Mama Oanei Roman a avut probleme grave de sănătate

Mioara Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimele luni. Recent, mama Oanei Roman a fost operată de colecist, însă intervenția a decurs bine și de această dată. Din păcate, femeia are mai multe probleme, iar vârsta își spune cuvântul, fiind trecută de 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a declarat, cu câteva luni în urmă, că este forte îngrijorată pentru cea care i-a dat viață și speră ca totul să fie bine. În afară de problemele enumerate anterior, Mioara Roman suferă de Parkinson și nu mai poate face unele lucruri de una singură.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. 

 Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. 

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?  Ea mereu îmi spune ‘Nu mai vreau să fiu o povară’ și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă. Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu.  Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta”, spunea vedeta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: