News

Mama Raisei i-a scris o scrisoare polițistului care i-a omorât fiica: “Să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta”

La câteva zile după ce avocatul Adrian Cuculis a anunțat că polițistul care a omorât-o pe Raisa nu vrea să facă testul poligraf, mama micuței i-a trimis bărbatului o scrisoare tulburătoare
23.02.2022 | 19:55
Mama Raisei ia scris o scrisoare politistului care ia omorat fiica Sa faci tot posibilul sa nu ingreunezi ancheta
Mama Raisei i-a trimis o scrisoare polițistul responsabil de moartea micuței. sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Raisei reacționează după ce polițistul responsabil de moartea fetiței a refuzat să facă testul poligraf. Mama micuței i-a trimis acestuia o scrisoare tulburătoare, prin care l-a rugat să nu îngreuneze ancheta.

Mama Raisei, scrisoare pentru polițistul care i-a omorât fiica

Refuzul polițistului care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni de a face testul poligraf i-a determinat pe părinții micuței să îi trimită acestuia o scrisoare.

ADVERTISEMENT

Mama Raisei i-a scris celui responsabil de moartea fiicei ei cuvinte dure.

L-a rugat, în același timp, să nu îngreuneze ancheta și să accepte să facă testul poligraf.

“Bună ziua. Liliana Barbu este numele meu, ‘mama’ fetiţei mele, Raisa, pe care am purtat-o, am crescut-o,am educat-o (pentru că ea chiar era un copil educat şi atent).

După cum ai văzut în filmări, pentru că la trafic se pare că nu ai putut fi atent, copilul meu s-a asigurat! 

ADVERTISEMENT

În scrisoarea pe care ne-ai trimis-o, te-ai oferit să ne ajuţi. Acum ar fi momentul să faci ceva, fiind de acord cu testul poligraf şi cu ce ţi se cere.

Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta…se pare că nici asta nu poţi face. Ţi-am transmis că nu te considerăm ‘criminal’, dar se pare că nici om nu prea eşti! Mama unui înger”, este scrisoarea tulburătoare scrisă de mama Raisei pentru polițistul responsabil de moartea ei, făcută publică de avocatul Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT

Ce spune avocatul familiei Raisei

Avocatul Adrian Cuculis a făcut, în urmă cu câteva zile, acuzații grave la adresa anchetatorilor din dosarul polițistului care a omorât-o pe Raisa.

Acesta consideră că anchetatorii l-ar fi învățat pe suspect să refuze poligraful.

“Fix în ziua când Popescu a fost chemat la Brigada de Poliție Rutieră la domnul comisar Bragadireanu, adica fix organul de urmărire penală care îl ancheta prin delegare pe Popescu( polițistul care a produs accidentul auto), deși am comunicat cu dânsul ca informația referitoare dacă Popescu este sau nu de acord cu testul poligraf să fie comunicată verbal, imediat după ce a ajuns Popescu la audiere, s-a schimbat total atitudinea polițistului Bragadireanu și a refuzat să mai dea informații la care de altfel aveam acces total.

ADVERTISEMENT

De aici am și tras concluzia că același Bragadireanu ar fi putut să-l sfătuiască pe polițistul Popescu să nu accepte proba cu poligraful mai ales ca în aceeași zi polițistul Popescu a intrat pe la intrarea din ‘Spate’ a poliției și nu pe la oficială, acolo unde ar fi trebuit să se legitimeze”, a declarat Adrian Cuculis.

Avocatul a mai precizat că mama Raisei l-a rugat să transmită scrisoarea dedicată polițistului vinovat, cu speranța că acesta își va schimba decizia cu privire la efectuarea testului poligraf.

“Având în vedere refuzul lui dar și faptul că familia BARBU dar și GHERGHESCU consider eu că au dreptul să știe fiecare fir al acestui eveniment, mama Raisei, doamna Barbu, m-a rugat să-i trimit scrisoarea că poate într-un ultim gest de omenie să arate că nu are de ascuns ceva și o să recunoască aproape evidentul și anume că stătea cu telefonul în mână la 100 de km/h într-o zonă unde viteza era limitată la 30 km/h”, a mai spus avocatul familiei Raisei.

ADVERTISEMENT