News

Mama tânărului ucis la Bran, răpusă de durere. Femeia mărturisește ce a văzut la locul crimei: ”Ușa era spartă cu un topor”

Rudele cuplului ucis în noaptea de duminică spre luni, la Bran, sunt răpuse de durere. Mama tânărului omorât mărturisește, cu ochii în lacrimi, ce a văzut la locul crimei.
16.01.2023 | 19:59
Mama tanarului ucis la Bran rapusa de durere Femeia marturiseste ce a vazut la locul crimei Usa era sparta cu un topor
Mărturie cutremurătoare făcută de mama tânărului ucis la Bran. Sursa foto: captură Antena 3 / brasovromania.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O dublă crimă comisă în comuna Bran din județul Brașov a îngrozit o țară întreagă. Nicu și Alexandra, doi tineri căsătoriți, au fost găsiți într-o baltă de sânge, în dormitor.

Mărturie cutremurătoare făcută de mama tânărului ucis la Bran

Părinții și rudele celor doi tineri sunt răpuși de durere. Mama angajatului de la SMURD este în stare de șoc. Aceasta povestește clipele teribile trăite înainte de a afla vestea tragică.

ADVERTISEMENT

Fiul său, angajat la stația SMURD din Moieciu, trebuia să se prezinte luni dimineață la locul de muncă.

Văzând că acesta întârzie suspect de mult, un coleg de muncă l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi. Acesta a luat legătura cu mama lui Nicu și cu cumnata, care era vecină de casă.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă s-a dus la locuința celor doi și a descoperit tragedia. L-a sunat pe fratele lui Nicu și l-a înștiințat.

”Pe la ora 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul, un coleg (n.r. al lui Nicu), şi zice: ‘Cristi, nu răspunde Nicu la telefon, trebuia să mă schimbe’.

ADVERTISEMENT

A sunat Cristi pe taică-su, pe soțul, zice tati, repede acuma du-te la Nicu, trebuia să meargă la serviciu, ia vezi ce este?

A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră. Pe urmă l-a sunat nepotul pe Cristi și zice: ‘sunt morți’”, declară, cu lacrimi în ochi, mama bărbatului ucis cu soția în casă, la Bran, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

Cumnata celor doi, cea care a trăit șocul descoperirii crimei

Cea care a făcut macabra descoperire a fost cumnata celor doi. Femeia spune că cei doi tineri erau la etaj, în dormitor, cu multiple răni la cap.

”Eu am intrat prima. Ușa e spartă și ei sunt morți amândoi în dormitor. În toiul nopții a fost ceva. A intrat cineva peste ei în casă. Au avut altercații cu vecinul de sus. Avea proces deschis cu el”, afirmă şi cumnata bărbatului ucis.

ADVERTISEMENT
Tags: