Sport

Manchester City – Liverpool 2-2 în Premier League. Lupta la titlu în Anglia rămâne deschisă. Cum arată clasamentul. Video

Citeşte ultimele ştiri despre Manchester City - Liverpool 10 aprilie 2022. Vezi live video faze din meciul de Premier League, echipele de start şi scorul final.
10.04.2022 | 16:10
Manchester City  Liverpool 22 in Premier League Lupta la titlu in Anglia ramane deschisa Cum arata clasamentul Video
Kevin De Brunye a deschis scorul în Manchester City - Liverpool (sursă foto: EPA-EFE/ANDREW YATES)
ADVERTISEMENT
10-04-2022
17:25

Final! Manchester City 2 - 2 Liverpool

Manchester City şi Liverpool au terminat la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos. Kevin De Bruyne (5) şi Gabriel Jesus (36) au marcat pentru campioana Angliei, în timp ce Diogo Jota (13) şi Sadio Mane (46) au înscris pentru “coromorani”.

Trupa lui Pep Guardiola rămâne pe primul loc, cu 74 de puncte, în timp ce Liverpool e pe 2, cu un punct mai puţin.

10-04-2022
16:54

Manchester City 2 - 2 Liverpool. Gol anulat pentru "cetăţeni"

Min. 63: Sistemul VAR a intervenit şi a anulat golul lui Manchester City.

Kevin De Bruyne l-a găsit perfect pe Raheem Sterling, care a marcat, însă sistemul de arbitraj video a anulat reuşita pentru ofsaid.

10-04-2022
16:42

Manchester City 2 - 2 Liverpool. Ocazie mare pentru oaspeţi

Min: 52: Liverpool a fost aproape de un nou gol.

Diogo Jota a trecut pe lângă golul al treilea pentru Liverpool, însă Ederson a fost la post.

10-04-2022
16:36

Gol! Manchester City 2 - 2 Liverpool

Min. 47: Liverpool egalează la prima fază din repriza secundă.

Mohamed Salah i-a pasat la întâlnire lui Sadio Mane, aflat în poziţie regulamentară, şi l-a învins pe Ederson cu un şut din careu.

10-04-2022
16:09

Gol! Manchester City 2 - 1 Liverpool

Min. 37: Manchester City revine în avantaj.

După o minge respinsă de “cormorani”, Joao Cancelo a centrat în careu, unde Gabriel Jesus a fost primul la minge şi l-a învins pe Alisson.

10-04-2022
16:01

Manchester City 1 - 1 Liverpool. Ocazie mare pentru gazde

Min. 30: Manchester City a fost la un pas să marcheze golul 2.

Kevin De Bruyne a primit o pasă ideală, în zona centrală, însă mingea şutată de belgian a trecut la câţiva centimetri de bara porţii lui Alisson.

10-04-2022
15:45

Gol! Manchester City 1 - 1 Liverpool

Min. 13: Liverpool reuşeşte să egaleze rapid.

După o centrare a lui Robertson, care a traversat careul lui City, Alexander-Arnold i-a pasat din prima lui Diogo Jota, iar atacantul “cormoranilor” l-a învins uşor pe Ederson.

10-04-2022
15:37

Gol! Manchester City 1 - 0 Liverpool

Min. 6: Manchester City deschide scorul în derby-ul cu Liverpool.

Kevin De Bruyne înscrie cu un şutul de la marginea careului, după ce mingea a fost uşor deviată. Cu un minut înainte, Raheem Sterling ratase o mare ocazie.

10-04-2022
15:29

Start în Manchester City - Liverpool

Min. 1: A început meciul Manchester City – Liverpool, derby-ul care ar putea să decidă lupta la titlu în Premier League.

Manchester City ocupă primul loc, cu 73 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe poziţia a doua, cu un punct mai puţin.

10-04-2022
14:39

Manchester City - Liverpool, formaţiile de start

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Cancelo – De Bruyne, Rodri, B. Silva – Foden, G. Jesus, Sterling.

Rezerve: Steffen – Ake, Zinchenko, Gundogan, Fernandinho, Lavia, Grealish, Mahrez. Antrenor: Pep Guardiola


Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Thiago, Fabinho – Jota, Mane, Salah.

Rezerve: Kelleher, Konate, Milner, Keita, Firmino, Gomez, Jones, Tsimikas, Diaz. Antrenor: Jurgen Klopp

10-04-2022
14:31

Poliţia a confiscat 200 de bilete false

Fanii celor două echipe au început să ajungă la stadion şi au apărut primele probleme. Forţele de ordine au confiscat deja 200 de bilete false, din sectorul rezervat lui Liverpool, astfel că va fi efectuat un control mai minuţios la intrarea pe stadion.

Autobuzul lui Manchester City a ajuns la stadion, iar fanii campioanei Angliei au aprins fumigene atunci când elevii lui Pep Guardiola au trecut pe lângă ei.

10-04-2022
13:36

Liverpool strânge bani pentru ucraineni

Chiar înaintea derby-ului cu Manchester City, Liverpool a luat decizia să introducă, pe site-ul oficial, produse cu însemnele clubului în culorile steagului Ucrainei. Fanii “cormoranilor” pot achiziţiona tricouri, hanorace, eşarfe şi brelocuri cu stema clubului, care este colorată în galben şi albastru.

Un hanorac costă 45,50 de euro, în timp ce un tricou este vândut cu 28,60 de euro. Toţi banii colectaţi din vânzări vor ajunge în contul unei organizaţii care ajută refugiaţii ucraineni din Anglia.

Duminică, de la ora 18:30, este programat derby-ul Manchester City – Liverpool, o adevărată finală în lupta pentru titlul de campioană a Angliei. Înaintea meciului din etapa a 32-a, formaţia lui Pep Guardiola are un punct mai mult decât trupa lui Jurgen Klopp.

Manchester City: ultimele ştiri despre echipă, jucători accidentaţi şi formaţia de start

Înaintea meciului cu Liverpool, Manchester City are doar doi jucători indisponibili. Este vorba de Ruben Dias şi Cole Palmer, însă doar primul este considerat o absenţă importantă pentru Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Este primul meci pe teren propriu, în Premier League, după o lună, pentru Manchester City, care la ultimul joc în campionat pe “Etihad” a umilit-o pe Manchester United, scor 4-1.

Formaţia probabilă a lui Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, Cancelo – De Bruyne, Rodri, B. Silva – Mahrez, Foden – Sterling.

ADVERTISEMENT

Liverpool: ultimele ştiri despre echipă, jucători accidentaţi şi formaţia de start

Liverpool nu are probleme cu accidentaţii, astfel că Jurgen Klopp are întreg lotul la dispoziţie pentru meciul cu Manchester City. Un aspect important, starurile Sadio Mane şi Mohamed Salah au un program special din cauza Ramadanului.

“Cormoranii” nu au mai pierdut în deplasare de pe 28 decembrie 2021, când erau învinşi de Leicester, scor 0-1. De atunci şi până în prezent, Liverpool a jucat 10 meciuri “afară”, în toate competiţiile, în care a strâns 8 victorii şi 2 remize.

ADVERTISEMENT

Formaţia probabilă a lui Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Fabinho, Alcantara, Henderson – Salah, Mane, L. Diaz.

Manchester City – Liverpool: cine transmite la TV meciul

Manchester City – Liverpool va fi transmis la TV, în România, de postul Eurosport 1, care deţine drepturile de imagine pentru meciurile din Premier League.

ADVERTISEMENT

În tur, pe 3 octombrie 2021, Liverpool şi Manchester City au terminat la egalitate, scor 2-2. Sadio Mane şi Mohamed Salah au marcat pentru “cormorani”, în timp ce Phil Foden şi Kevin De Bruyne au înscris pentru campioana Angliei.

Manchester City – Liverpool: declaraţii jucători şi antrenori

“În ultimii cinci ani, ei au fost cel mai important adversar. Au fost un oponent incredibil, minunat, cu jocuri bune. Admir Liverpool și felul în care joacă, dar mă bucur de provocare. Jurgen, ca antrenor, a fost și este cel mai mare rival pe care l-am avut vreodată în cariera mea și cred că ceea ce propun ambele echipe este un lucru bun pentru fotbal”, a spus Pep Guardiola înaintea meciului.

“Am mult respect pentru ceea fac cei de la Manchester City, e o echipă nebună. Au cel mai bun antrenor din lume, în opinia mea. O astfel de combinație este periculoasă. Vestea bună e că sunt şi ei oameni. Dacă aş fi fost o persoană diferită, probabil acum eram puțin depresiv din moment ce Guardiola antrenează astfel de echipe. Poate cu Borussia Dortmund aș fi câștigat mai multe trofee dacă Pep nu era la Bayern. Acum, e cam același lucru”, a declarat Jurgen Klopp.

Manchester City – Liverpool: cote la pariuri

La casele de pariuri, Manchester City porneşte cu prima şansă la victorie, cu o cotă de 2,08 pentru un succes. Victoria lui Liverpool are o cotă de 3,45, în timp ce remiza e la 3,70. Varianta “peste 2,5 goluri marcate” este cotată cu 1,73, în timp ce un pariu îndrăzneţ, “peste 5,5 goluri marcate”, vine cu o cotă pe măsură, de 9,60.


  • (P) Cota WINBET pentru Manchester City – Liverpool: 1,73 este cota pentru „X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT