Sport

Manchester United pregătește o campanie de transferuri remarcabilă în vară. Ce staruri pot ajunge pe Old Trafford

Manchester United a dat semne de viață în acest sezon, a câștigat primul trofeu după o secetă de 6 ani, iar acum pregătește o campanie de transferuri uluitoare pentru la vară.
09.03.2023 | 22:00
Manchester United pregateste o campanie de transferuri remarcabila in vara Ce staruri pot ajunge pe Old Trafford
Manchester United a dat semne de viață în acest sezon, a câștigat primul trofeu după o secetă de 6 ani, iar acum pregătește o campanie de transferuri uluitoare pentru la vară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cea mai importantă mutare despre care s-a vorbit în ultimul timp este aducerea pe Old Trafford a superstarului Kylian Mbappe de la PSG, însă totul este condiționat de vânzarea clubului.

Transferuri de vis pregătite de Manchester United

Deși mai sunt câteva luni bune până la startul campaniei de transferuri din vară, Manchester United deja a început să sondeze terenul și are pe listă câteva nume importante care să-i întărească lotul lui Erik ten Hag, mai ales că ”diavolii roșii” sunt aproape de revenirea în Champions League.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului The Sun, pe Old Trafford ar putea ajunge din sezonul viitor mijlocașul Mason Mount, aflat într-un ușor conflict cu conducerea clubului Chelsea după ce a refuzat prelungirea contractului scandent în vara anului 2024.

Prima opțiune pentru Manchester United la mijlocul terenului rămâne Jude Bellingham de la Borussia Dortmund, însă se pare că lucrurile nu merg spre bine pe această pistă, Real Madrid și Liverpool fiind mult mai bine poziționate.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, varianta Mason Mount devine una viabilă. Și asta pentru că în cazul în care jucătorul nu va mai vrea să rămână pe Stamford Bridge, oficialii lui Chelsea vor fi nevoiți să-l vândă în această vară pentru a obține o sumă de bani pe el.

O altă țintă de top pentru Manchester United o reprezintă atacantul Harry Kane. Căpitanul naționalei Angliei este dezamăgit după un nou sezon ratat cu Tottenham și ar fi dispus să schimbe tabăra.

ADVERTISEMENT

Listă lungă a jucătorilor care pleacă de la Manchester United

Dar nu vor fi numai sosiri, ci și plecări. Pe lista neagră a lui Erik ten Hag se află Harry Maguire, Anthony Martial, Scott McTominay, Aaron Wan-Bissaka și Alex Telles și se crede că aceștia vor pleca de pe Old Trafford la vară.

Maguire este dorit de West Ham, Newcastle și Southampton îl vizează pe McTominay, Wan-Bissaka își dorește să se întoarcă la Crystal Palace, în timp ce pentru Telles, care este împrumutat până la finalul sezonului la FC Sevilla, va trebui să se găsească o nouă formulă de împrumut pentru ultimul an de contract pe care îl mai are cu United.

ADVERTISEMENT

Însă, până la finalizarea acestor mutări, fanii ”diavolilor roșii” așteaptă cu sufletul la gură ca mult hulita familie Glazer să vândă clubul. Pe lista cumpărătorilor s-au înscris grupul Qatar Sport Investments și consorţiul britanic Ineos, condus de Jim Ratcliffe, cel mai bogat englez. Tratativele au intrat într-o nouă etapă, iar conducătorii lui Manchester United se vor întâlni în următoarea săptămână cu reprezentanții posibililor cumpărători.


  • Cota MAXBET pentru Manchester United: 1,36 este cota pentru „1 solist” la meciul Manchester United – Southampton

ADVERTISEMENT