Sport

Manchester United, pusă la zid după plecarea lui Cristiano Ronaldo: ”Oamenii sunt la multe mile distanță”. Video

Au trecut două luni de când Cristiano Ronaldo a plecat de la Manchester United, dar un fost jucător pe Old Trafford a pus tunurile pe oamenii din club.
20.01.2023 | 11:04
Manchester United pusa la zid dupa plecarea lui Cristiano Ronaldo Oamenii sunt la multe mile distanta Video
Au trecut două luni de când Cristiano Ronaldo a plecat de la Manchester United, dar un fost jucător pe Old Trafford a pus tunurile pe oamenii din club. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul portughez și-a reziliat contractul cu formația engleză după ce a oferit un interviu exploziv în presa britanică în care a criticat tot ce se întâmplă la club.

Cristiano Ronaldo a plecat de la Manchester United din cauza condițiilor modeste

Cristiano Ronaldo a ajuns între timp la Al Nassr, însă plecarea sa de la Manchester United este încă pe buzele multora. Iar Jesse Lingard, fost jucător al ”diavolilor roșii”, i-a dat dreptate portughezului considerând că gruparea de pe Old Trafford a rămas mult în urma rivalelor din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

”Știți despre ce e vorba, cred că ei se află în urmă cu tot. Vedeți condițiile lui City, le vedeți pe cele ale lui Tottenham când mergem acolo cu naționala Angliei și ne antrenăm la baza lor. Oamenii sunt la multe mile distanță.

Chiar și partea socială a lucrurilor și toate acestea. Eu am mers la ei prin 2017 să-i întreb de conținut pe Youtube, dar ei sunt în urmă cu tot. Aș vrea ca ei să se trezească și să vină la zi cu noile lucruri care se întâmplă, cu lucrurile care mai apar. Trebuie să fii relevant, trebuie să rămâi relevant”, a declarat Lingard, în cadrul unui podcast.

ADVERTISEMENT

Condițiile de la United au rămas mult în urmă

Mijlocașul plecat în vara trecută de la Manchester United la Nottingham Forest a povestit faptul că oamenii din conducerea clubului nu au mai investit în modernizarea bazelor, iar acest lucru este deranjant pentru jucători.

”Ronaldo avea dreptate. Condițiile sunt aceleași de la primul său mandat pe Old Trafford. Vrei cele mai bune lucruri, mai ales că United este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Vrei ce e mai bun din ce e mai bun.

ADVERTISEMENT

Sigur că vrei cea mai bună mâncare, vrei piscină, jacuzzi și saună, iar ele încă sunt acolo, dar trebuiau să fie un pic mai moderne. Să se modernizeze, pentru că vezi condițiile lui City și te gândești ‘Ridică-te la zi, trebuie să ajungi cumva din urmă! Pentru că ei sunt mult în urmă în acest moment’”, a mai spus Jesse Lingard.

Cel mai bogat englez vrea să cumpere Manchester United

Imediat după ce i s-a reziliat contractul lui Cristiano Ronaldo, familia Glazer, care deține clubul Manchester United, a decis că a venit momentul să se retragă de pe Old Trafford, mai ales că a fost contestată vehement de fani în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Consorţiul britanic Ineos, condus de Jim Ratcliffe, cel mai bogat englez, a anunțat oficial că dorește să cumpere clubul Manchester United, iar cele două părți urmează să se întâlnească pentru a pune la punct uriașa tranzacție.

ADVERTISEMENT