Sport

Manchester United și-a pierdut cel mai în formă jucător! Ratează derby-ul cu Manchester City

Manchester United a suferit o pierdere importantă la nivelul lotului! Cel mai în formă jucător al „Diavolilor” s-a accidentat și va rata inclusiv derby-ul cu Manchester City.
23.02.2024 | 17:20
Manchester United sia pierdut cel mai in forma jucator Rateaza derbyul cu Manchester City
Cel mai în formă jucător al lui Manchester United s-a accidentat și ratează derby-ul cu Manchester City. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester United a primit o adevărată lovitură înaintea meciului cu Fulham din Premier League. Rasmus Hojlund, cel mai în formă jucător de pe Old Trafford, a suferit o accidentare musculară și va lipsi nu mai puțin de 3 săptămâni.

Manchester United și-a pierdut cel mai în formă jucător! Ratează derby-ul cu Manchester City

Continuă problemele de lot pentru Erik ten Hag la Manchester United. „Diavolii” au confirmat că Rasmus Hojlund, tânărul atacant danez de pe Old Trafford, s-a accidentat și va sta pe bară aproximativ 3 săptămâni.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 21 de ani, Rasmus Hojlund a suferit o accidentare musculară și va rata meciurile cu Fulham, Manchester City, Everton și Sheffield Utd. din Premier League, dar și duelul din „optimile” Cupei Angliei cu Nottingham.

Accidentarea vine cum nu se poate mai prost pentru Rasmus Hojlund și Manchester United. Transferat la începutul sezonului pentru 73,9 milioane de euro, internaționalul danez a marcat 9 goluri în ultimele 8 meciuri la Manchester United.

ADVERTISEMENT

„Rasmus Hojlund va rata sâmbătă meciul lui Manchester United din Premier League împotriva lui Fulham din cauza unei accidentări musculare. Va sta pe bară două-trei săptămâni”, a anunțat Manchester United.

Erik ten Hag, prima reacție după accidentarea lui Rasmus Hojlund: „Ăsta e riscul!”

Erik ten Hag a vorbit despre accidentarea lui Rasmus Hojlund la conferința de presă dinaintea meciului cu Fulham. Antrenorul olandez este încrezător și crede că poate suplini locul lăsat liber în ofensivă de Rasmus Hojlund.

ADVERTISEMENT

„Este o accidentare ușoară, de două până la trei săptămâni. Acesta este riscul atunci când joci și te antrenezi cu intensitate ridicată. Nu este o accidentare gravă, dar trebuie să aștepte acum două sau trei săptămâni.

Desigur, accidentarea reprezintă o problemă, dar și alte cluburi au accidentări și trebuie să facem față. Simt că ne putem descurca mai bine. Alți jucători vor avea ocazia să-și arate calitățile. Avem încredere în echipa pe care am construit-o cu transferurile din fereastra din ianuarie.

ADVERTISEMENT

Am văzut jucători care nu au avut șansa în prima jumătate a sezonului sau s-au accidentat, iar acum vor primi oportunități și acum este șansa lor să contribuie”, au fost cuvintele lui Erik ten Hag.

  • 13 goluri și 2 pase decisive în 30 de partide a reușit Rasmus Hojlund în actuala stagiune la Manchester United
  • 65 de milioane de euro este cota de piață a lui Hojlund, potrivit Transfermarkt.com. 

Manchester United are numeroase probleme lot

Lisandro Martinez și Luke Shaw lipsesc de asemenea o lungă perioadă de timp după două accidentări grave. Argentinianul stă pe bară până la 8 săptămâni, în timp ce fundașul englez este out o perioadă de 3 luni.

Totodată, Anthony Martial a suferit o intervenție chirurgicală în zona inghinală. Mason Mount, Aaron Wan-Bissaka și Tyrell Malacia sunt de asemenea indisponibili. Manchester United ocupă locul 6 în Premier League, cu 44 de puncte în 25 de etape.

ADVERTISEMENT