Sport

Marcel Bârsan, penalty „soft” în FCSB – CFR Cluj. Cum a judecat duelul Compagno – Cvek

Marcel Bârsan i-a acordat FCSB-ului o lovitură de la unsprezece metri în minutul 68 al derby-ului cu CFR Cluj. Ce s-a întâmplat de fapt la acea fază
06.08.2023 | 23:13
Marcel Barsan penalty soft in FCSB  CFR Cluj Cum a judecat duelul Compagno  Cvek
Marcel Bârsan a oprit partida timp de 2 minute, cât faza a fost verificată la VAR
ADVERTISEMENT

Marcel Bârsan nu e un arbitru pe placul FCSB-ului, mai ales al lui Gigi Becali, însă centralul a luat o decizie extrem de importantă în favoarea vicecampioanei României.

Marcel Bârsan, decizie extrem de importantă la FCSB – CFR Cluj

În minutul 69, arbitrul partidei FCSB – CFR Cluj a fluierat un fault în careu la un duel între Andrea Compagno și Lovro Cvek. Marcel Bârsan a apelat la sistemul VAR, iar meciul a fost oprit pentru aproximativ două minute.

ADVERTISEMENT

Însă această lovitură de pedeapsă a fost acordată destul de ușor. E genul de penalty numit specialiști „soft”. Faza a fost însă analizată și în camera VAR, iar Bârsan a menținut decizia. VEZI VIDEO AICI

Rezervă cu CFR Cluj, golgheterul italian a fost introdus pe teren în minutul 46, în locul lui Andrei Cordea. Vârful a șutat cu sete, puternic și a reușit cel de-al doilea gol din acest sezon, după reușita cu Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Neglijența croatului Cvek a fost taxată imediat de Andrea Mandorlini, care l-a schimbat cu Philip Otele la doar cinci minute după faultul în careu la Andrea Compagno.

Marcel Bârsan, atacat dur în trecut de Gigi Becali: „Nu vezi cum aleargă?”

Patronul FCSB a făcut acuzații grave la adresa lui Marcel Bărsan după un meci dintre FCSB și Universitatea Craiova, pierdut de echipa sa cu 1-2 pe Arena Națională: „Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan?

ADVERTISEMENT

Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru. Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui.

Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova. Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice «Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!». Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?”.

ADVERTISEMENT

„Noi în România avem un super arbitru, Bârsan!”

„Cum să arbitrezi în halul ăsta? N-ai văzut bine, Bîrsane! Iartă-mă! Dacă vezi că trage de șort în fața ta nu dai 11 metri? Înseamnă că are mai multe… Văd sigur că e tragere de șort. Jucătorii au jucat în nota lor, ce au jucat în ultima vreme. Vlad dă în minge și după îl lovește pe Koljic. Nu vezi că dă în minge.

Noi în România avem un super arbitru, Bîrsan! Să-i dău un leu albastru. Băi Bîrsane, unde te trezești, mă? Pe câmpie… Îți dai seama cine e Bîrsan. Cum mai poți ieși pe teren când ai făcut ce ai făcut? Dai 11 metri la mișto…

Probabil că nici nu știe să vorbească. Nu vezi cum aleargă? Tu l-ai pune să arbitreze? În România nu mai e corupție, e prostie! L-am sunat pe Stoica și am zis «Meme, ai văzut pe cine a dat arbitru? Pe Bîrsan! Cum să-l pui arbitru?». A început și el să râdă”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru ”2” în meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT