News

Marcel Ciolacu anunță cine va fi noul primar al Bucureștiului: ”Nu mai e secret, îl va bate pe Nicușor Dan de o să-i sune apa-n cap”

Marcel Ciolacu nu crede că Nicușor Dan mai are șanse să câștige un nou mandat la cârma Capitalei. Gabriela Firea ar fi favorit cert.
09.09.2022 | 11:54
Marcel Ciolacu anunta cine va fi noul primar al Bucurestiului Nu mai e secret il va bate pe Nicusor Dan de o sai sune apan cap
Marcel Ciolacu are încredere în Gabriela Firea. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Liderul PSD a anunțat la Școala de vară a TSD că Gabriela Firea îl va bate pe Nicușor Dan, ”de o să-i sune apa-n cap”.

Marcel Ciolacu râde de șansele lui Nicușor Dan

Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului.

ADVERTISEMENT

Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a transmis liderul PSD.

Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a completat Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Președintele Partidului Social Democrat a mărturisit că nu are o relație specială cu niciun coleg de partid și critică metodele învechite prin care a fost condus partidul în trecut.

”Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camaraz, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce”, a concluzionat Ciolacu.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Gabriela Firea a anunțat că vrea să câștige un nou mandat la primăria generală a Bucureștiului, nefiind interesată de o aventură la Prezidențialele din 2024.

“Categoric, eu îmi doresc să continui proiectele de la București. Nici nu s-a pus problema din punctul meu de vedere să vizez o altă funcție. Nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidențiale. Eu mi-aș dori să candidez la alegerile de la Primăria Capitalei”, a precizat Firea.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Marcel Ciolacu se bazează pe un sondaj CURS din august 2022, care arată că bucureștenii sunt nemulțumiți de Nicușor Dan.

În sondajul respectiv se arată că 68% dintre bucureșteni consideră că lucrurile merg într-o direcție greșită în Capitală, iar 58% consideră că Nicușor Dan a avut o activitate proastă. 11% au catalogat activitatea drept ”foarte proastă”. 22% consideră că Nicușor Dan a făcut o treabă bună, în timp ce 4% spun că a făcut o treabă foarte bună.

ADVERTISEMENT