Life

Marcel Pavel, surprins la masă alături de interlopul Fane Văncică: “În mică parte sunt de acord cu ce face”

Marcel Pavel a fost surprins la masă alături de interlopul Fane Văncică. Cântărețul și-a spus părerea sinceră despre el.
28.09.2022 | 19:44
Marcel Pavel surprins la masa alaturi de interlopul Fane Vancica In mica parte sunt de acord cu ce face
Marcel Pavel, surprins la masă alături de interlopul Fane Văncică. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a fost surprins la masă alături de interlopul Fane Văncică. Alături de ei se afla și Maria Buză. Iată ce i-a transmis artistul controversatului interlop.

Marcel Pavel, filmat la masă cu interlopul Fane Văncică

Interpreții Marcel Pavel și Maria Buză au fost filmați de către Fane Văncică în timp ce luau masa. Interlopul are numai cuvinte de laudă la adresa celor doi cântăreți, după cum a ținut să precizeze.

ADVERTISEMENT

“Eu zic să o scurtați, că mi-e foame.”, a spus fosta concurentă de la Te cunosc de undeva în timp ce Fane Văncică, cunoscut pentru filmulețele controversate în care bătea o femeie, încerca să facă o introducere despre Marcel Pavel.

Marcel Pavel a declarat că îl cunoaște pe Fane Văncică de când avea 4 ani și că acesta a devenit mai “năzdrăvan” cu timpul.

ADVERTISEMENT

Solistul l-a îndemnat pe acesta să aibă mai multă grijă, însă apreciază, oarecum, lucrurile pe care le face el.

“Pe Fane îl știu de când avea vreo 4 ani. A devenit mai năzdrăvan, el, între timp. Eu sunt de acord în mică parte cu ce face el.

ADVERTISEMENT

I-am spus astăzi… Fii mai ponderat. Eu te știu de băiat cuminte. Dar oricum cu vizualizările pe care le face, cred că a devenit numărul 1 acum.”, a spus Marcel Pavel în cadrul unui clip video.

Fane Văncică a fost surprins și alături de alți cântăreți din România. Recent, interlopul a fost filmat pe scenă alături de Tzancă Uraganu, acolo unde cei doi s-au îmbrățișat ca frații.

ADVERTISEMENT

Fane Văncică a ajuns la audieri după ce au apărut filmări cu el în timp ce bătea o femeie

Fane Văncică a mers la audieri după ce pe internet au apărut filmări cu el în timp ce bătea cu bestialitate o femeie.

Cu toate acestea, interlopul s-a amuzat pe seama acestei situații, înainte ca filmările controversate să ajungă la autorități.

Victima ar fi fost una dintre amantele sale, care era posibil să fie însărcinată, iar motivul pentru care ar fi agresat-o ar fi fost gelozia, notează click.ro.

După clipurile video controversate, judecătorii i-au aplicat interlopului o singură sancțiune. Acesta nu mai are voie să se apropie de femeie agresată timp de șase luni.

Marți, 27 septembrie, a fost ridicat de mascați în baza unui mandat de percheziție domiciliară. Interlopului i-au fost aduse acuzații de lipsire de libertate și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit unui comunicat al Poliției.

“În această dimineață, 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, în vederea continuării cercetărilor.”, a anunțat marți Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT