Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marcel Pușcaș, contre în direct la Fanatik Superliga după “debarcarea” lui Nicolo Napoli înaintea finalului sezonului și numirea noului antrenor: “Care e legătura?”. Video exclusiv

Marcel Pușcaș a vorbit despre „debarcarea” lui Nicolo Napoli de la FC U Craiova 1948 înaintea finalului sezonului. Contre la FANATIK SUPERLIGA.
19.05.2023 | 13:53
Marcel Puscas contre in direct la Fanatik Superliga dupa debarcarea lui Nicolo Napoli inaintea finalului sezonului si numirea noului antrenor Care e legatura Video exclusiv
Marcel Pușcaș, contre în direct la Fanatik SuperLiga după anunțul plecării lui Nicolo Napoli. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a anunțat că Nicolo Napoli nu va continua la FC U Craiova 1948 după finalul sezonului, atunci când antrenorului italian îi expiră contractul. Mai mult decât atât, patronul oltenilor a găsit deja un înlocuitor și l-a numit pe Joao Janeiro. Marcel Pușcaș a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de ce crede că jucătorii olteni nu vor fi afectați de această schimbare.

Marcel Pușcaș, contre în direct la FANATIK SUPERLIGA după „debarcarea” lui Nicolo Napoli: „Aici nu e Bayern Munchen, e Craiova”

Nicolo Napoli a fost dat afară pentru a 9-a oară de la FC U Craiova 1948, iar Adrian Mititelu a anunțat că Joao Janeiro va fi noul antrenorul al oltenilor din sezonul următor. Marcel Pușcaș consideră că antrenorul portughez ar trebui să vină la Arad la meciul oltenilor împotriva celor de la UTA, primul de când a fost anunțat noul tehnician.

ADVERTISEMENT

(n.r. vine la meciul cu UTA?) Nu știu asta. Normal ar fi să vină. Normal dacă a semnat contractul. Eu dacă aș fi semnat contract de viitor antrenor și n-am meci și echipă la ora actuală m-aș duce să văd viitoarea echipă, categoric. N-am luat legătura, doar patronul. 

De ce crezi că s-ar dinamita echipa? Bayern Munchen, când i s-a terminat contractul lui Jupp Heynckes, cu opt luni înainte au anunțat că vine Guardiola. Principiul e același”, a declarat Marcel Pușcaș, la FANATIK SUPERLIGA. Ulterior, directorul executiv al lui FC U Craiova 1948 a intrat într-o discuție contradictorie cu Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Nu e Bayern Munchen, aici e Craiova, sunt oltenii. Tu înțelegi foarte bine. Mai ai obiectivul de realizat, întrebare: De ce trebuia să i-o dai lui Nicolo Napoli acum?”, a fost replica lui Horia Ivanovici.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Să fim serioși! Sunt speculații de-ale voastre” /„Nu există! E o decizie emoțională”

Marcel Pușcaș a precizat că Adrian Mititelu a luat decizia de a anunța noul antrenor înaintea finalului de sezon pentru a pune capăt speculațiilor. Totodată, directorul executiv al lui FC U Craiova 1948 este de părere că jucătorii cu adevărat profesioniști nu vor fi afectați de o asemenea schimbare.

ADVERTISEMENT

„Așa a considerat patronul că trebuie să lămurească niște lucruri în spațiul public și așa a făcut. Am spus-o cu ani în urmă că un antrenor mai mult de 15%, 20% nu poate avea contribuție la creșterea unei echipe indiferent de ce echipă ar fi vorba. Nu înseamnă că dacă se anunță noul antrenor jucătorul Bauza, Achim sau Duarte o să fie bulversat sau că nu mai trebuie să joace cu UTA. Să fim serioși. Sunt speculații de-ale voastre. Pe un profesionist nu-l interesează”, au fost argumentele lui Marcel Pușcaș.

De cealaltă parte, Horia Ivanovici este de părere că o asemenea schimbare poate afecta clubul. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA este de părere că Adrian Mititelu a recurs la această decizie, ca urmare a stării emoționale pe care o are. FC U Craiova 1948 luptă în ultima etapă din play-out pentru a beneficia de avantajul de a juca pe teren propriu barajul pentru Conference League cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Eu îți spun că tot un profesionist nu anunță când nu și-a atins obiectivul înainte cu trei meciuri că va avea alt antrenor. Nu există. Este o decizie emoțională a lui Adrian pentru că îl știm foarte bine. E cu războaiele lui pe acolo. Omul are dreptate, întotdeauna l-am susținut. Eu cred că Mititelu a greșit și ferească Dumnezeu această greșeală să se răsfrângă asupra jocului vostru și să nu vă atingeți obiectivul”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Marcel Pușcaș și Horia Ivanovici, dialog în contradictoriu după numirea noului antrenor la FC U Craiova 1948

Marcel Pușcaș: Dacă ai primă de obiectiv ca jucător, dacă vrei să joci într-o cupă europeană pentru prima oară în viața neamului tău, ca jucător, unii dintre ei, pe mine mă mai interesează antrenorul? Pe bune?

Ai văzut atitudinea lui De Bruyne cu Guardiola: ‘mai taci, mă!’. S-a întâmplat o dată și dacă mai țipă de trei ori de trei ori îi răspunde De Bruyne. Nu i-a dat-o lui Napoli, de ce crezi că i-a dat-o lui Napoli?

Horia Ivanovici: Marcele, serios! Zici că îmi spui: ‘Horică, ia cercul și zmeul și du-te pe câmp!’. 

Marcel Pușcaș: Lumea asta e atât de mică încât semnarea unui contract cu un alt antrenor în timp ce ai antrenor la echipă se auzea în trei secunde. Ca să nu se mai speculeze, l-a anunțat public. (n.r. de ce nu l-ați anunțat peste două săptămâni?) Poate avea altă ofertă. 

(n.r. cine va fi de vină pentru ratarea obiectivului?) Napoli și cu staff-ul lui. (n.r. cui îi revine meritul pentru atingerea obiectivului?) Napoli și cu staff-ul lui, și cu jucătorii în primul rând. N-are legătură. Eu am jucat fotbal, n-am, jucat popice, Horia. Ce legătură are? Nu ține rezultatul de declarația și de anunțul făcut de patronul Mititelu. Sunt meciuri în care jucătorii trebuie să joace pentru ei. 

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT