Fotbal intern

Marcel Răducanu îi atrage atenția lui Alex Maxim: „A spus că nu juca în Germania fiindcă sunt preferați tinerii. Asta e vrăjeală!”

26.04.2020 | 20:44
Marcel Raducanu ii atrage atentia lui Alex Maxim A spus ca nu juca in Germania fiindca sunt preferati tinerii Asta e vrajeala
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu, fostul fotbalist legendar al Borussiei Dortmund, a comentat declarațiile lui Alex Maxim, care s-a plâns că nu a primit prea multe șanse de joc în Germania. Marcel Răducanu crede că mijlocașul naționalei a făcut ceva greșit, conform prosport.ro.

Marcel Răducanu îi atrage atenția lui Alex Maxim

Marcel Răducanu a comentat declarațiile lui Alex Maxim, care spunea că nu a primit prea multe șanse în Germania din cauza fotbaliștilor tineri: Mi-am pus întrebarea asta tot timpul. Nu numai eu, ci și prietenii mei de aici, foști fotbaliști, sau cei din țară, atunci când vorbim la telefon. Oare de ce?

ADVERTISEMENT

Eu am jucat vreo șase ani aici, Lupescu la fel, Mutu mult timp în Italia. Ce e cu acești copii de acum? Joacă la început, trebuie să o facă, că se dau sume importante pentru ei, apoi…Mă gândesc la Maxim, că era cel mai recent exemplu de jucător român în Germania”.

L-am urmărit. Primul sezon la Stuttgart a jucat foarte bine și eram bucuros, spuneam: Uite că a venit și un copil care face față, care are ceva ce nu au ceilalți, care s-a făcut iubit și de public!

ADVERTISEMENT

Dar, apoi a început să evolueze din ce în ce mai puțin și s-a terminat…e adevărat că s-au schimbat și antrenori pe acolo, dar nu cred că erau toți așa tâmpiți încât să nu-l bage…că au ceva cu el. Nu se poate asta, toți sunt profesioniști. Eu zic că el a făcut ceva greșit.

Am văzut că a spus că el nu juca fiindcă sunt preferați tinerii, că antrenori pe ei mizează. Asta e vrăjeală, eu avem 30 de ani când am ajuns aici și tot jucam!”, a mai spus Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT

Un român nu va fi niciodată pus pe aceeași balanță cu un spaniol, german sau italian”

Alex Maxim a declarat că fotbaliștii români nu sunt puși pe aceeași balanță cu fotbaliști spanioli, germani sau italieni: „Un român nu va fi niciodată pus pe aceeași balanță cu un spaniol, german sau italian. Vă spun asta cu mâna pe inimă.

Unui neamț i se acordă mai multe șanse decât unui român. Nu înseamnă că nu ai valoare dacă intri 30 de minute și nu dai două goluri. Al doilea meci ajungi pe bancă. Am văzut jucători care nu au făcut nimic multe meciuri și au rămas titulari!”.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul este tot mai mult afacere. Vor să vândă jucători tineri și să câștige bani, iar acest lucru m-a afectat. Cei de la Mainz sunt concentrați să dea șansa unor jucători tineri”, a mai spus Alex Maxim.

ADVERTISEMENT
Tags: