Sport

Marcel Răducanu, plin de furie după umilința naționalei: „Jucătorii sunt mult mai interesați de gagici, de manele, de bani!”. Îi distruge pe Alibec, Chiricheș și Maxim

Marcel Răducanu a șters pe jos cu jucătorii naționalei României, despre care spune că sunt mult mai interesați de bani, manele și de „gagici” în loc să fie interesați de fotbal.
15.06.2022 | 23:14
Marcel Raducanu plin de furie dupa umilinta nationalei Jucatorii sunt mult mai interesati de gagici de manele de bani Ii distruge pe Alibec Chiriches si Maxim
Marcel Răducanu, plin de furie după umilința naționalei. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fosta glorie a României și a Borussiei Dortmund crede că jucătorii nu au deloc valoare pentru a face față în fotbalul modern și a subliniat problemele fotbalului românesc de la nivelul copiilor și juniorilor.

Marcel Răducanu, plin de furie după umilința naționalei

Marcel Răducanu a fost plin de furie după umilința echipei naționale, dând vina pe jucători pentru ce s-a întâmplat în dulurile cu Muntenegru și Bosnia:

ADVERTISEMENT

„Ce putem să mai spunem? I-am criticat pe toți și după meciul cu Muntenegru, i-am criticat și după meciul cu Bosnia. Ce să facem cu acești săraci jucători de fotbal, nu îi putem numi fotbaliști. Săracii chinuie mingea, chinuie fotbalul și chinuie și fanii.

L-am avut pe Daum, care n-a fost bun, că nu știa limba și nu îl înțelegea nimeni, l-am avut și pe Contra, l-am avut și pe Rădoi, acum îl avem pe Edi, dar ajungem la aceeași chestie, că nu au jucătorii valoare.

ADVERTISEMENT

E vorba despre mentalitate, muntenegrenii au avut altă atitudine. Noi am avut altă atitudine doar în prima repriză cu Finlanda, de au avut și ăștia o groază de ocazii, dacă se termina 1-1 nu se supăra nimeni”.

„Sunt mult mai interesați de gagici, de manele, de bani, de mașini, numai la asta le e gândul. Mă, omule, intră pe teren, mori cu adversarul, dacă nu știi fotbal, măcar aleargă, măcar luptă-te”, a mai spus Marcel Răducanu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Alibec e mai gras ca mine! El nu aleargă, se rostogolește!”

„Alibec e mai gras ca mine, se rostogolește nu aleargă. Cred că el a făcut întindere când și-a luat chiloții la vestiar.

Vorbim numai de fotbaliști de milioane și când intră pe teren nu arată nimic. Poate să vină Klopp, Mourinho și oricine că tu nu ai material cu care să lucrezi.

ADVERTISEMENT

Unde sunt fotbaliștii talentați? Să îi aducă Hagi, că eu nu îi văd pe fotbaliștii talentați, poate avem, dar unde sunt? Vin ăștia cu echipa a doua și ne bat, noi nu mișcăm”, a continuat Marcel Răducanu.

„Această generația s-a făcut pe bani, cum se făceau alegerile la echipe, de-asta sunt atât de mediocri, de-asta nu avem valoare.

Nu se face nimic, trebuie pornit de jos de la copii, pe care trebuie să îi aduci la 17-18 ani să fie jucători cu personalitate, cu responsabilitate.

Generația asta vrea, dar nu poate! Am auzit-o și pe asta la Maxim și la Chiricheș că se gândesc la retragere. Las-o, bă, nene, retrage-te din fotbal, nu doar din echipa națională, că păcălești fotbalul.

Ce vină are Edi că Chiricheș dă pe lângă minge. Dacă Edi a vrut neapărat echipa națională, el e răspunzător. Ei trebuie să joace pentru ei, pentru țară și pentru antrenor”, a mai spus Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT