Sport

Se dezice FRF de Edi Iordănescu? Reacţia dubioasă a lui Stoichiţă: ”Nu trebuie să vorbească el prima dată? Să ne explice Edi? Nu?”. Exclusiv

Oficialii Federației Române de Fotbal par să-i fi întors spatele lui Edi Iordănescu după eșecul naționalei, din Giulești, 0-3 cu Muntenegru. Mihai Stoichiță îi cere socoteală selecționerului.
15.06.2022 | 00:41
Se dezice FRF de Edi Iordanescu Reactia dubioasa a lui Stoichita Nu trebuie sa vorbeasca el prima data Sa ne explice Edi Nu Exclusiv
Mihai Stoichiță s-a amuzat în timpul meciului România - Muntenegru 0-3, iar la final i-a transmis selecționerului Edi Iordănescu că trebuie să explicele rezultatele naționalei
ADVERTISEMENT

România a fost călcată în picioare de Muntenegru, a doua oară în 10 zile și naționala lui Edi Iordănescu este departe de promisiunile selecționerului care și-a pierdut și sprijinul FRF.

Mihai Stoichiță: ”Să vorbească Edi”

Selecționerul Edi Iordănescu s-a bucurat de susținerea, aparent, necondiționată a oficialilor Federației Române de Fotbal, chiar și după primele două eșecuri din actuala ediție a Ligii Națiunilor.

ADVERTISEMENT

A urmat victoria cu Finlanda 1-0, norocoasă și aceea dacă rememorăm ocaziile pe care nordicii și le-au creat în repriza a doua în care România aproape că a dispărut din meci.

După ultimul eșec, 0-3 în Giulești cu Muntenegru, Iordănescu pare că și-a pierdut susținerea federalilor. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță i-a transmis selecționerului că va trebui să explice rezultatele din această lună.

ADVERTISEMENT

”Să vorbească Edi și apoi putem să vorbim și noi, nu? Nu trebuie să vorbească Edi prima oară? Să ne explice Edi?”, a spus Mihai Stoichiță, după meciul din Giulești, încercând să evite contactul cu jurnaliștii.

Oficialul Federației Române de Fotbal este mâna dreaptă a președintelui Răzvan Burleanu, și cel care a ”îngropat” la începutul acestui an negocierile cu Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au înjurat, oficialii FRF se amuzau

Suporterii echipei naționale i-au susținut și încurajat pe ”tricolori” chiar și după ce Muntenegru a deschis scorul în finalul primei reprize.

Nici la 0-2 fanii nu-și pierduseră definitiv speranța. Momentul care i-a înfuriat pe suporteri a fost la scorul de 0-3 când directorul tehnic al FRF a fost surprins în tribuna oficială amuzându-se, probabil de neputința ”tricolorilor”, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fanii au cerut demisia în bloc a Federației Române de Fotbal, dar și a staff-ului tehnic al naționalei, iar jucătorilor le-au cerut să predea echipamentul și să renunțe să mai îmbrace tricoul cu tricolor.

După patru meciuri din actuala ediție a Ligii Națiunilor, România ocupă ultimul loc în grupa a treia a eșalonului secund, cu 3 puncte, 5 mai puține decât liderul Bosnia & Herțegovina și la 4 lungimi în urma Muntenegrului, ocupanta locului 2. Finlanda este pe 3 cu 4 puncte.

ADVERTISEMENT