Life

Marcela Fota nu-și revine după moartea soțului. Solista a făcut dezvăluiri neașteptate

Marcela Fota a rămas văduvă la finalul anului trecut, după ce soțul a murit subit în urma unui infarct miocardic. Cântăreața de muzică populară suferă și acum.
09.08.2021 | 18:42
Marcela Fota nusi revine dupa moartea sotului Solista a facut dezvaluiri neasteptate
ADVERTISEMENT

Solista nu-și revine după moartea partenerului de viață, care s-a stins în timp ce aștepta să plătească o taxă la ANAF. Bărbatul a fost resuscitat mai bine de o oră și jumătate, dar fără folos.

Soțul vedetei avea numai 42 de ani și nu era cunoscut ca având afecțiuni grave de sănătate, Marcela Fota mărturisind că a rămas marcată de tragedie.

ADVERTISEMENT

Totodată, interpreta de muzică populară nu se poate împăca cu ideea că partenerul de viață a murit atât de tânăr, însă încearcă să fie puternică pentru fiul său.

Marcela Fota, neconsolată după moartea soțului ei

„Încerc să mă adun și să merg mai departe. Un mare aport  în toată încercarea mea de a merge mai departe o are băiatul meu, care merită tot acest efort. 

ADVERTISEMENT

Suntem nedespărțiți așa am fost din totdeauna, dar acum cu atât mai mult. Starea lui de spirit este foarte importantă pentru mine iar eu încerc să-i țin mintea ocupată cu tot felul de lucruri. 

Trebuie să accepte realitatea pe care o trăim și să reușim să mergem mai departe împreună. El este ajutorul și motivația mea”, a declarat Marcela Fota pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta face echipă bună cu fiul său despre care are numai cuvinte de laudă. Solista și-a dorit enorm să devină mamă, dar nu se gândea că va ajunge să-și crească singură copilul.

Marcela Fota îl păstrează pe fostul soț în gândurile ei

Cântăreața de muzică populară îl va păstra mereu în sufletul și în amintirile sale pe regretatul partener de viață, care de mai bine de jumătate de an o veghează din Ceruri.

ADVERTISEMENT

„Mi-am dorit extraordinar de mult acest copil, iar Dumnezeu mi l-a dat mai bun decât mi l-aș fi dorit și mi l-aș fi putut imagina. Suntem foarte fericiți că împreună face o echipă.

Tatăl lui este întotdeauna în sufletul nostru și alături de noi, pentru că întotdeauna am fost o echipă și vreau să cred că vom fi și de acum înainte”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

Marcela Fota este devastată de moartea bărbatului pe care l-a iubit și suferă în continuare. Pierderea suferită a marcat-o profund și nu există zi în care să nu se gândească la iubitul ei soț.

ADVERTISEMENT