Fotbal international

Marcos Llorente nu poate uita golurile prin care a eliminat-o pe Liverpool. Și-a numit câinele Anfield

04.04.2020 | 11:23
Marcos Llorente nu poate uita golurile prin care a eliminato pe Liverpool Sia numit cainele Anfield
ADVERTISEMENT

Marcos Llorente este omul care a calificat pe Atletico Madrid în sferturile de finală ale Champions League în fața deținătoarei trofeului, Liverpool. Llorente a marcat de două ori în prelungirile de pe stadionul cormoranilor, întorcând incredibil scorul de 2-0 pe care îl aveau cormoranii și care îi calificau.

Marcos Llorente și-a numit câinele Anfield

Jucătorul venit de la rivala concitadină Real Madrid s-a transformat astfel în eroul celor supranumiți los colchoneros, adică plăpumarii, o direcție exact opusă tatălui său, care a plecat de la Atletico pentru a face performanță pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Marcos Llorente nu a fost considerat de antrenorul Zinedine Zidane ca fiind un jucător pe care să se bazeze ani de zile și tehnicianul francez a considerat că se poate dispensa lejer de serviciile sale.

A marcat cele mai importante goluri ale carierei sale

La Atletico Llorente are toate șansele să demonstreze că este un mijlocaș de mare valoare și că Real Madrid a comis o mare eroare renunțând așa de ușor la el.

ADVERTISEMENT

Acum jucătorul lui Diego Simeone trăiește clipe la polul opus fericirii avute când a marcat cele două goluri ale calificării la Liverpool.

Marcos Llorente urmează acasă programul stabilit de Diego Simeone

Pandemia de COVID 19 a pus Spania în genunchi, fiind a doua țară din Europa ca număr de cazuri de infectare, dar și ca mortalitate, după Italia.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii sunt închiși în locuințele lor, urmând programele de pregătire stabilite de antrenorii lor, dar majoritatea deja încep să resimtă mai ales psihic frustrarea lipsei mișcării în aer liber.

A postat o imagine cu câinele privind pe geam

Totuși, Marcos Llorente încearcă să se încarce pozitiv rememorând momentele meciului retur cu Liverpool și pentru a întări și mai mult emoția de atunci a luat o decizie privind prietenul său patruped.

ADVERTISEMENT

Și-a numit câinele Anfield, după numele celebrei arene din Liverpool și a postat o imagine cu prietenul său necuvântător privind pe geam.

ADVERTISEMENT