Life

”Mare durere”. Ce a apărut la mormântul lui Gabi Stângău, la o lună de la decesul său. Detaliul care a atras atenția tuturor

Gabi Stângău s-a stins din viață la 32 de ani. Recent, la mormântul său a apărut un detaliul care a rupt inima tuturor în două.
27.03.2024 | 23:54
Mare durere Ce a aparut la mormantul lui Gabi Stangau la o luna de la decesul sau Detaliul care a atras atentia tuturor
Ce a apărut la mormântul lui Gabi Stângău. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, lumea artiștilor a rămas mai săracă și mai tristă. Violonistul Gabi Stângău s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul. De atunci și până acum, familia și cei dragi îl plâng mereu și îi simt lipsa.

Gabi Stângău a murit la 32 de ani

Gabi Stângău a fost unul dintre cei mai apreciați violoniști. Din păcate, cei care l-au cunoscut sau au lucrat cu el vorbesc la timpul trecut despre el. Artistul s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul.

ADVERTISEMENT

Gabi Stângău a împlinit anul acesta 32 de ani, dar, din păcate, nu s-a putut bucura prea mult de această vârstă. La doar două zile după aniversarea sa, a avut loc tragedia care i-a îndurerat întreaga familie.

Familia violonistului a fost îngenuncheată de durere. De parcă moartea lui Gabi Stângău nu a fost suficientă, cei dragi au mai primit o lovitură dură la scurt timp după ce artistul s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Gabi Stângău a fost iubit de toată lumea, iar bunica lui a fost cea care l-a idolatrizat mereu. Din cauza suferinței cauzate de moartea nepotului ei, femeia a murit și ea la scurt timp după Gabi Stângău.

Pentru familia artistului, nu există durere mai mare decât să piardă două persoane în același timp. În fiecare zi, cei dragi varsă lacrimi pentru Gabi Stângău și îi simt lipsa mai mult ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Detaliul care a apărut la mormântul violonistului a rupt în două inima tuturor

Zilele acestea, la mormântul artistului a apărut un detaliu care i-a emoționat profund pe toți. Cineva a vrut să îi transmită lui Gabi Stângău că a fost și va fi mereu iubit, atât ca artist, cât și ca om.

La mormântul lui a apărut o coroană impresionantă, sub formă de vioară. Aceasta este un simbol al meseriei pe care Gabi Stângău a avut-o, dar și un semn de apreciere pentru pasiunea lui de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut o lună de la tragicul eveniment, fanii lui Gabi Stângău încă nu își revin din șoc. Internauții continuă să lase comentarii pline de tristețe, comentarii scrise din inimă, cu multă durere.

”Mare durere, Dumnezeu să-l odihnească în pace pe acest om minunat.”, ”Of, săracul, trebuia să se mute la casă nouă și el zace sub pământul greu.”, ”Ce durere mare. Nu îmi place deloc că mor prea mulți tineri.”, sunt replicile internauților, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT