Life

Margot Robbie, sumă fabuloasă de bani pentru un rol! Barbie i-a adus titlul de cea mai bine plătită actriță de la Hollywood

Margot Robbie, una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood a devenit și cea mai plătită după rolul din producția Barbie, film în care joacă alături de Ryan Gosling.
24.07.2022 | 20:24
Margot Robbie suma fabuloasa de bani pentru un rol Barbie ia adus titlul de cea mai bine platita actrita de la Hollywood
Margot Robbie a luat o sumă fabuloasă de bani pentru rolul din Barbie, acolo unde joacă alături de Ryan Gosling / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Programat să fie lansat pe 21 iulie 2023, filmul Barbie o transformă pe una dintre cele mai frumoase staruri feminine de la Hollywood și în cea mai bine plătită actriță din Cetatea Filmului din acest an. Mai exact, Margot Robbie a reușit să își negocieze un onorariu fabulos cu producătorii peliculei.

Margot Robbie, sumă fabuloasă de bani pentru rolul din Barbie

Margot Robbie joacă rolul principal în producția regizată de Greta Gerwig, Barbie. Filmul, al cărui scenariu este încă ținut secret, este în lucru de câteva luni bune, iar frumoasa actriță de la Hollywood a împărtășit milioanelor de fani pe care îi are câteva dintre fotografiile făcute pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor apărute, Margot Robbie este colegă de platouri cu Ryan Goslin, interpretul rolului principal masculin al producției. Iar din informațiile publicate de Variety, citate de Spectacola, cei doi actori au reușit să obțină onorarii fabuloase pentru prestația lor.

Astfel, pentru rolul din Barbie, conform sursei citate, Margot Robbie devine cea mai bine plătită actriță de la Hollywood în anul 2022. Suma e care a încasat-o ar fi de 12,5 milioane de dolari, semn că producătorii și studioul Warner Bros mizează că talentul frumoasei actrițe blonde le va aduce succesul sperat. De altfel, același onorariu l-a încasat, pare-se, și Ryan Gosling, colegul ei de platou.

ADVERTISEMENT

Celor doi mari actori li s-a alăturat și America Ferrera, rolul acesteia nefiind însă cunoscut. Filmul Barbie o are ca regizor pe Greta Gerwig, de două ori nominalizată pentru scenariu la Oscar, în 2018 și în 2020 și o dată pentru regie, în 2018.

Cum arată topul feminin al încasărilor de la Hollywood

Dacă Margot Robbie a reușit să încaseze pentru rolul ei din Barbie suma de 12.5 milioane de dolari, cele 10 milioane luate de Millie Bobby Brown – care o joacă pe sora adolescentă a lui Sherlock Holmes – o situează pe locul al doilea pe actrița din Enola Holmes 2.

ADVERTISEMENT

Emily Blunt, care a primit 4 milioane de dolari pentru rolul ei din viitorul film al lui Christopher Nolan, Oppenheime, este pe locul al treilea în topul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood din acest an, urmată de Jamie Lee Curtis (3,5 milioande dolari pentru Halloween Ends) și de Anya-Taylor Joy (1,8 milioade dolari pentru Furioasa).

Cine este cel mai bine plătit dintre vedetele de la Hollywood

Dacă Margot Robbie a încasat 12,5 milioane de dolari, frumoasa vedetă este totuși departe, financiar vorbind, de cel mai bine plătit actor de la Hollywood din anul 2022. Iar acesta este starul filmelor de acțiune Tom Cruise pentru rolul făcut în filmul Top Gun: Maverick.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, Tom Cruise a încasat nu mai puțin de 100 de milioane de dolari. Iar suma poate deveni și mai mare datorită succesului nebun pe care Top Gun: Maverick l-a avut în box-office.

Pe locul al doilea este tot un bărbat: controversatul Will Smith. Actorul care s-a dat în stambă la Oscaruri a încasat 35 de milioane de dolari pentru Emancipation. Locul al treilea este ocupat de Leonardo di Caprio pentru rolul pe care l-a făcut în Killers of the Flower Moon și care i-a adus 30 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: