Life

Maria Câmpina, adevărul despre relația cu Elena Ceaușescu: „I-am zis să își ia zborul”. Ce cadou scump i-a făcut Odioasa celebrei prezicătoare

Maria Câmpina a făcut o serie de destăinuiri de-a dreptul suprarealiste despre cum i-ar fi prezis moartea Elenei Ceaușescu.
23.10.2022 | 12:30
Maria Campina adevarul despre relatia cu Elena Ceausescu Iam zis sa isi ia zborul Ce cadou scump ia facut Odioasa celebrei prezicatoare
Elena Ceaușescu apela des la serviciile de vrăjitorie ale Mariei Câmpina. Foto: puterea.ro/ YouTube
ADVERTISEMENT

Vrăjitoarea Maria Câmpina a făcut o serie de dezvăluiri despre relația cu Ceaușeștii și mai ales cum, susține ea, le-ar fi prezis moartea în decembrie 1989.

Maria Câmpina susține că a prezis moartea soților Ceaușescu

Elena Ceaușescu, denumită și Odioasa pe vremea când soțul ei era la putere în România, apela des la persoane care se ocupau cu tot felul de practici oculte precum Maria Câmpina.

ADVERTISEMENT

Elena era destul de temătoare în legătură cu viitorul ei și frecventa des astfel de cercuri oculte. Ba mai mult, Maria Câmpina spune azi că a fost de nenumărate ori la casa din Snagov a fostului cuplu dictatorial, unde realiza o serie de descântece.

Potrivit povestirilor făcute de prezicătoare în show-ul „Fiță cu Adiță” de pe YouTube, Elena Ceaușescu a tras cartea neagră când aceasta i-a ghicit. Câmpina zice că a avertizat-o pe soția lui Nicolae Ceaușescu să fugă cât poate de repede, căci i s-a arătat vărsare de sânge.
Elena nu a crezut-o pe Câmpina, iar sfârșitul îl știm deja cu toții.

ADVERTISEMENT

Elena Ceaușescu i-a făcut cadou o blană de nurcă în valoare de 40.000 de lei

„De la bunica mea, mama lui mama, ea venea din vraci indieni. Când a murit mama, mi-a lăsat harul cu puteri. Atunci i-am descoperit Elenei Ceaușescu această carte. Mi-a tras cartea neagră. Când a tras cartea, i-am zis: doamna Elena, e vărsare de sânge.

Luați-vă zborul și plecați. 20 de ani i-am ținut în descântece. Mergeam noaptea la Snagov, acolo le făceam descântece. Când i-am zis să își ia zborul, nu m-a crezut. Când a început să își ia zborul, a dat năvală lumea peste ei. Atunci a venit la mine Ion Țugui și mi-a făcut un interviu și mi-a făcut o revistă și i-am spus despre Elena Ceaușescu”, a povestit Maria Câmpina pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Pentru prezicerile pe care i le făcea, Elena a recompensat-o cu tot felul de cadouri pe Maria Câmpina. I-a dat, printre altele, o haină din nurcă, estimată la acea perioadă la 40.000 de lei. Și azi mai are respectiva blană, căci a păstrat-o. Maria a spus că a purtat-o de mai multe ori de-a lungul anilor.