Life

Maria Constantin, dezvăluiri de la începuturile carierei. Ce făcea cântăreața la 16 ani

Maria Constantin a făcut dezvăluiri de la începuturile carierei sale în muzică. Ce făcea cântăreața când avea doar 16 ani.
29.04.2023 | 00:31
Maria Constantin dezvaluiri de la inceputurile carierei Ce facea cantareata la 16 ani
Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre începuturile carierei sale. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a vorbit despre începuturile carierei sale în muzică. Aceasta a spus acum ce făcea când avea doar 16 ani.

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre începuturile carierei sale

Maria Constantin are o carieră deja de 20 de ani. Artista a povestit că încă de 16 ani a început să cânte, ea având o trupă cu mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Vedeta mergea la diverse evenimente încă de la 16 ani, iar acum, 20 de ani mai târziu, nu s-au schimbat prea multe. Artistei tot îi place să cânte și să fie mereu pe scenă, conform Wowbiz.

Dar acest lucru a însemnat și multe sacrificii din partea ei, pentru că de toate sărbătorile sau liberele legale trebuia să muncească. De obicei, de 1 mai, când oamenii merg la mare, artista era plecată cu vreun eveniment.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, dezvăluiri despre munca de sărbători. Cum îmbină utilul cu plăcutul

Chiar și așa, nimic nu o împiedică pe aceasta să îmbine utilul cu plăcutul și să iasă și ea în oraș după ce își termină treaba. Mai ales dacă evenimentul respectiv are loc la malul mării!

„Eu cânt de la vârsta de 16 ani. Chiar anul acesta se fac 20 de ani de când eu cânt. Așa că îți dai seama că de 1 mai tot timpul se întâmplă ca eu să cânt.

ADVERTISEMENT

Acum că mai este și varianta de a cânta pe litoral și apoi seara să mă distrez și eu puțin este partea a doua, îmbin utilul cu plăcutul, dar în rest de obicei sunt la treabă, la muncă”, a dezvăluit aceasta.

Maria Constantin a dezvăluit că mereu a trebuit să muncească pentru tot ce are. Toate lucrurile din viața sa sunt muncite, și toate reușitele, la fel, inclusiv pe plan personal.

ADVERTISEMENT

„La mine până nu a fost ceva foarte greu, nu s-a putut. Ca în viață. Și întâmplările din viață au fost la fel, adică până nu am muncit din greu ca să obțin o chestie nu s-a îndeplinit. Eu muncesc încontinuu”, a povestit Maria Constantin.

ADVERTISEMENT