Life

Maria Constantin, mai îndrăgostită ca oricând. Solista a făcut anunțul despre nuntă

17.09.2020 | 16:40
Maria Constantin mai indragostita ca oricand Solista a facut anuntul despre nunta
ADVERTISEMENT

Maria Constantin este mai îndrăgostită ca oricând și se bucură de o nouă cucerire amoroasă.

Fosta concurentă de la Ferma Vedetelor s-a bucurat de clipe de răsfăț până în prezent, când a făcut chiar ea anunțul despre nuntă.

Solista de muzică populară iubește iarăși, motiv pentru care a dorit să spună tuturor și ce planuri are pentru viitor.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin e mai îndrăgostită ca niciodată și a făcut anunțul despre a treia nuntă

Maria Constantin vrea să se mărite și pentru a treia oară. Deși are la activ mariaje care au eșuat în mod trist, blondina crede în continuare în dragoste și speră la o familie iubitoare.

Vedeta de muzică de petrecere a avut de la început de an parte de mai multe provocări, după ce a încasat chiar o bătaie pentru că ar fi umblat cu un bărbat căsătorit.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cariera acesteia pare să fie mai înfloritoare ca oricând din moment ce a avut câteva colaborări muzicale deloc de neglijat și care au urcat-o în topurile de preferințe ale românilor.

Printre acestea se numără piesa lansată cu Vulpița și Viorel Stegaru, în urmă cu câteva luni. Și pe rețelele sociale aceasta are mare succes și un număr record de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Maria Constantin, mai îndrăgostită ca oricând. Solista a făcut anunțul despre nuntă
Maria Constantin are planuri serioase de viitor alături de noua ei cucerire amoroasă

Noua cucerire despre care Maria Constantin a vorbit liber pare să fi lăsat o impresie foarte serioasă asupra vedetei. Artista are deja gânduri de nuntă și vrea să se bucure de orice moment alături de noul ei iubit.

“Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc!”, a mărturisit interpreta Maria Constantin, într-o apariție TV.

ADVERTISEMENT