Life

Maria Constantin, proiect în America. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit totul

Maria Constantin este pusă pe fapte mari și are planuri importante de viitor în ceea ce privește cariera sa în industria muzicală.
02.09.2021 | 10:00
Maria Constantin proiect in America Cantareata de muzica populara a dezvaluit totul
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a devenit profesoară de muzică la un liceu celebru din Capitală, dar acum a dezvăluit totul despre un proiect care se desfășoară peste Ocean.

Fosta soție a regretatului Marcel Toader a mărturisit că are posibilitatea să participe la un proiect de muzică clasică, care are loc în Las Vegas. Artista speră să prindă postul respectiv.

ADVERTISEMENT

Pentru a putea fi acceptată Maria Constantin va susține un concert în octombrie cu elevii săi, înregistrarea evenimentului urmând să ajungă la oameni importanți din SUA.

Maria Constantin, planuri importante de viitor. Are legătura cu cariera sa în industria muzicală

Maria Constantin este profesor de canto clasic, muzică ușoară și jazz la Liceul George Enescu, pasiunea sa venind de la tatăl său care era poliinstrumentist la Ansamblul Doina Gorjului.

ADVERTISEMENT

„Orchestra va fi compusă doar din elevii Colegiului Național George Enescu și voi susține un spectacol în luna octombrie. O să-l înregistrez. (…)

Mi s-a propus această ofertă de a trimite niște materiale. Le voi trimite în Las Vegas și în iarnă, cu ajutorul bunului Dumnezeu, voi cânta acolo.

ADVERTISEMENT

Pe termen lung va fi toată situația asta. Acest spectacol va fi strict pe muzică clasică, muzică baroc”, a dezvăluit Maria Constantin, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Maria Constantin iubește canto clasic. De ce nu a fost auzită până acum

Cântăreața de muzică populară studiază canto clasic de foarte mulți ani, dar nu a ajuns să cânte pe vreo scenă de la noi din țară pentru că nu se caută acest gen.

ADVERTISEMENT

Blondina nu a putut să-și pună în valoare talentul, motiv pentru care speră că va ajunge în Statele Unite ale Americii pentru a-și îndeplini acest vis.

„Muzica clasică îmi place foarte mult și am zis de ce să nu mă promovez și pe acest gen muzical. Din păcate, la noi în țară nu este public consumator de genul acesta”, a mai spus Maria Constantin.

ADVERTISEMENT