Life

Maria Dragomiroiu a împlinit 66 de ani. Cine i-a fost alături și cum a sărbătorit. Video

Maria Dragomiroiu a petrecut de ziua ei alături de prieteni. Cântăreața a organizat o petrecere de zile mari chiar la ea în curte.
12.07.2021 | 15:04
Maria Dragomiroiu a implinit 66 de ani Cine ia fost alaturi si cum a sarbatorit Video
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a împlinit 66 de ani și cu această ocazie a organizat o petrecere în curtea casei sale. Printre invitați au fost Mirabela Dauer, Irina Loghin  sau Nicu Paleru.

Invitații s-au distrat de minune. Au cântat și au dansat. Sărbătorita a interpretat mai multe melodii la fel ca și Irina Loghin.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a împlinit 66 de ani

Pe 11 iulie, Maria Dragomiroiu a împlinit 66 de ani. Artista de muzică populară a dat o petrecere pe cinste chiar în curtea vilei sale, care se află pe marginea unui lac. Printre invitați au fost Irina Loghin, Nicu Paleru și Mirabela Dauer, care și-a aniversat ziua de naștere pe 9 iulie. Toată lumea s-a distrat de minune, iar atmosfera a fost întreținută chiar de sărbătorită care nu a stat nicio clipă jos.

La fel a făcut și Irina Loghin, chiar dacă are 82 de ani. Maria Dragomiroiu i-a dedicat acesteia un moment special în care a ținut să-i mulțumească pentru tot ajutorul pe care i l-a dat.

ADVERTISEMENT

“Dumneavoastră sunteți cea mai mare artistă ca valoare. V-am iubit și vă iubesc de când eram mititică”, i-a spus artista în vârstă de 66 de ani.

Maria Dragomiroiu, implicată într-un nou proiect

Cântăreața de muzică populară va lansa mai multe vloguri pe Youtube.  Artista spune că în mai multe clipuri le va împărtăși fanilor secretul părului ei.

ADVERTISEMENT

“O să pun pe Youtube mai multe episoade despre îngrijirea părului: cum îl usuc, cum îl îngrijesc, a câte două-trei minuțele. Ăsta e viitorul și trebuie să ținem pasul.

O să le arăt fanilor cum m-am vopsit acasă, cum dorm, cum îmi îngrijesc părul și mai multe lucruri interesante”, a declarat în exclusivitate artista pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În plus Maria Dragomiroiu mai pregătește încă 8 cântece pe care vrea să le lanseze în acest an.

“8 cântece le fac acum, am primit câte o strofă și mi-au plăcut de la bun început.  Merg la Slatina să le imprim și abia aștept. Primul impact e important și o să pui suflet, dacă îți place ție ca interpret ajunge și la public…

Nu contează ce melodie e, poate să fie de bucurie, de tristețe, de orice”, a mai spus îndrăgita artistă.

ADVERTISEMENT