ADVERTISEMENT
Life

Maria își desființează colegii de la Survivor România într-o discuție privată cu Elena Marin. Ce a spus despre Albert, Marius și Andrei

Maria Chițu de la Survivor România a avut o reacție acidă la adresa băieților din echipa sa. Războinica a spus tot ce a avut pe suflet, într-o discuție sinceră cu dansatoarea Elena Marin.
Autor: Alexa Serdan | 17.06.2021 | 21:02
Maria își desființează colegii de la Survivor România într-o discuție privată cu Elena Marin. Ce a spus despre Albert, Marius și Andrei
Maria își desființează colegii de la Survivor România într-o discuție privată cu Elena Marin. Ce a spus despre Albert, Marius și Andrei. Sursa foto: Instagram.com

Tânăra de 20 de ani o vede pe Faimoasă ca singura persoană cu care poate vorbi despre situația neplăcută prin care trece în momentul de față în competiția sportivă filmată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Participanta cu banderolă albastră i-a desființat pe Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu, asta pentru că niciunul dintre ei nu a felicitat-o când a ieșit pe locul doi la favoriții publicului.

Maria Chițu, replică dură la adresa băieților din echipă. Ce i-a spus Elenei Marin

Mai mult decât atât, Maria Chițu susține că nu mai simte deloc nevoia să stea lângă concurenții din echipa sa și chiar i-ar plăcea să rămână mereu în compania fostei asistente a lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Se pare că Războinica și Elena Marin au o relație foarte apropiată în ultima perioadă, lucru care o face pe Războinică să-i atace pe băieții cu care luptă pe traseele din jungla dominicană.

„Nu s-au bucurat deloc când au auzit treaba asta, că eu am ieșit pe locul 2 la favoritul publicului. Și, culmea Sebi de la echipa Faimoșilor mi-a transmis felicitări și tu, care ești prietena mea. 

ADVERTISEMENT

Văd și la mine că nu mai sunt susținută, nu știu… Elena dacă aș putea să stau 24/24 ore cu tine aș face-o și nu aș mai sta aici, nici cu ai tăi, nici cu ai mei, nici cu nimeni”, i-a spus Maria Chițu Faimoasei.

Maria Chițu nu este singura care nu se integrează la Survivor România

Pe de cealaltă parte, nici dansatoarea nu se înțelege de minune cu colegii de echipă. Vedeta și Zanni au reaprins un conflict mai vechi, de partea artistului fiind și Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal consideră că Faimoasa nu are ce să caute în competiția sportivă de la Kanal D. În plus, sportivul a ținut să mai adauge că au fost persoane care ar fi meritat mai mult acest loc.

Sebastian Chitoșcă le-a adus în discuție pe Ana Porgras și Marilena, concurente excelente pe traseu. Ele aduceau foarte multe puncte, dar din păcate strategiile au făcut în așa fel încât să fie eliminate.

ADVERTISEMENT

„Păi nu meriți, vere, ești nebună la cap? Marilena și Ana trebuiau să fie aici, nu tu!”, este comentariul făcut de Faimosul de la Survivor România.

„Mi-a spus: ești bătrână și… Sunt lucruri care dor pentru o femeie”, a ținut să adauge Elena Marin referindu-se la acuzațiile pe care i le aduce Zanni.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!