Life

Maria Lucia Hohan, acuzată că a dus o viață dublă timp de 11 ani. Detalii picante din proces despre creatoarea de modă: “Au fost cel puțin 10 aventuri…”

Cunoscutul designer Maria Lucia Hohan are probleme mari de imagine! Au apărut dezvăluiri incredibile despre presupusele ei relații fierbinți. "Nu sunt o familistă".
28.11.2022 | 15:40
Detalii incredibile din procesul dintre Maria Lucia Hohan și Adrian Stănescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii scandaloase din procesul de rupere al logodnei dintre Adrian Stănescu și Maria Lucia Hohan au ieșit la iveală. Celebra creatoare de modă ar fi trăit, pe parcursul relației de 11 ani cu angajatul în IT o viață dublă. Familia s-ar fi aflat pe locul doi, iar dorința de aventură ar fi primat pentru designer, lucruri recunoscute chiar de ea în conversații private.

Maria Lucia Hohan, creatoare de modă și de… plăcere. Aventuri pe bandă rulantă, scoase la iveală de un martor cheie din procesul cu fostul logodnic

În urmă cu ceva timp, angajatul în IT Adrian Stănescu intentase împotriva Luciei Maria Hohan un proces de rupere al logodnei. În cererea depusă în instanță, bărbatul rănit se plângea că femeia cu care a făcut doi copii și în a cărei fericire a investit sume colosale de bani nu l-a iubit niciodată, ba chiar l-a înșelat în mod repetat pe parcursul celor 11 ani de relație.

ADVERTISEMENT

Informațiile de atunci sunt acum susținute de un martor cheie, Alexandru T., iar reputația celebrei creatoare de modă, deja controversată pentru atitudinea pe care ar fi avut-o față de angajații săi, riscă să fie aruncată în aer.

Conform unui amplu articol publicat de România TV, Lucia Maria Hohan ar fi dus mai bine de un deceniu o viață dublă. O susține Alexandru T, care mai întâi la tribunal, apoi în fața reporterilor sursei menționate anterior, a povestit, cu lux de amănunte, ce s-ar fi întâmplat în, aparent perfecta, familie Hohan-Stănescu în spatele ușilor zăvorâte, mărturiile făcute fiind de-a dreptul fierbinți.

ADVERTISEMENT

„Filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în această familie”

Alexandru T. afirmă că celebra creatoare de modă ar fi avut un comportament nu departe de cele mai creative filme… erotice. Bărbatul susține că din 11 ani în care a fost implicată într-o relație cu Adrian Stănescu, mare parte și i-ar fi petrecut în căutare de aventuri pe care le-ar fi și găsit de 10 ori.

„Acestei femei nu i-a păsat nicio clipă de relație, de casă, de familie… Sincer, eu n-am mai auzit de așa ceva, până și filmele sunt pistol cu apă pe lângă ce s-a petrecut în această familie.

ADVERTISEMENT

Infidelitățile descoperite de Adrian Stănescu, logodnicul ei,  sunt nenumărate… Nu-mi dau seama cum mai funcționează băiatul ăsta. Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie… au fost cel puțin 10 aventuri în 11 ani de relație!”, a spus martorul cheie din procesul dintre Stănescu și Hohan pentru RTV.

În ziua în care li s-a născut primul copil, orbit de fericire și aburii iubirii, Adrian Stănescu i-a cerut imediat iubitei sale să-i devină soție. Maria Lucia Hohan i-a sărit de gât și a acceptat numaidecât, cu promisiunea că nunta va avea loc într-un an.

ADVERTISEMENT

Maria Lucia Hohan i-ar fi scris mesaje de iubire altui bărbat, chiar atunci când se logodea cu Alexandru Stănescu

În realitate, susține martorul Alexandru T. în dezvăluirile fierbinți făcute, evenimentul nu a mai avut loc niciodată, iar în timpul în care anhajatul în IT îi punea cu mândrie o maiestuoasă bijuterie pe degetul inelar, cu mâna rămasă liberă, creatoarea de modă i-ar fi scris mesaje de amor unui prieten de-al proaspătului logodnic, pe nume Niklas Klingh.

„În timp ce Stănescu alerga prin magazine după inel, viitoarea lui soție îi trimitea mesaje fierbinți de dragoste amicului propriului logodnic. Asta în condițiile în care femeia îi sărise de gât lui Stănescu, când acesta o ceruse de nevastă”, a povestit domnul T despre „telenovela” în care răsună numele Luciei Maria Hohan.

Ca și cum asta nu era suficient, în 2013, reputata creatoare de modă ar fi renunțat la vacanța alături de copii și logodnic în detrimentul unei aventuri fierbinți cu un alt bărbat.

În timp ce Adrian Stănescu era operat, acasă, Lucia Maria Hohan ar fi experimentat dragostea la Paris

Doi ani mai târziu, gândurile Luciei Mariei Hohan ar fi fost mai mult decât departe de viața de familie. În timp ce Adrian Stănescu, după o operație complicată la plămâni- un moment critic ce ar fi putut să-i fie fatal- avea grijă de cei doi copii ai lor, designerul „ar fi avut grijă de amant la Paris”. Istoria s-ar fi repetat și în 2019, însă cu un al protagonist.

În ciuda umilințelor la care ar fi fost supus, IT-stul ar fi fost dispus să treacă peste pentru a-și ține familia unită. Dar, tot în 2019, Maria Lucia Hohan ar fi căzut din nou în păcat.

„În martie 2019, copiii lui Adrian Stănescu și ai Mariei Lucia Hohan aveau un concurs de schi, la care-și doreau enorm să meargă. Deși părinții trebuiau să ajungă la Londra, într-o călătorie de afaceri, Adrian Stănescu a renunțat și a ales să meargă cu cei mici la schi.

Pentru ei era foarte important acel concurs, iar tatăl a înțeles asta… Mama, însă, a insistat că trebuie să meargă neapărat la Londra! Pe ea n-o interesau dorințele copiilor, o incita doar probabilitatea unor alte aventuri erotice. Și, se pare… a avut noroc!”, a dezvăluit Alexandru T. pentru RTV.

Adrian Stănescu a detaliat la Tribunal aventura pe care Maria Lucia Hohan ar fi avut-o pe meleagurile londoneze

Ce s-a întâmplat în acea vacanță a Maria Luciei Hohan la Londra a relatat chiar presupusul iubit înșelat. Conform acestuia, talentatei românce i s-ar fi aprins călcâiele după un coleg întâlnit la o conferință.

„La doar două ore după ce s-a cunoscut cu un coleg, imediat după conferință, Maria Lucia Hohan și-a continuat fără jenă infidelitățile față de mine, față de familie. După conferință, Hohan nu a mai avut răbdare, l-a luat pe sus pe noul iubit de ocazie și l-a dus în camera de hotel pentru o noapte fierbinte.

Lucia Maria Hohan
Maria Lucia Hohan, cu bărbia zdrelita / Foto: RTV

A doua zi, Maria Hohan îl ademenește din nou pe colegul loverboy să părăsească mai devreme conferința, pentru încă o partidă rapidă de sex, o scurtă oprire în drumul spre aeroport. Când ajunge înapoi acasă, la București, onorabila femeie de afaceri, care muncea din greu pe la conferințe, avea bărbia julită, mușcată, în urma săruturilor pătimașe, fapt care o și dă de gol logodnicului Adrian Stănescu”, indică sursa citată, fiind publicate și imagini cu chipul Mariei Luciei Hohan după… conferință.

Maria Lucia Hohan ar fi recunoscut toate amantlâcurile în fața logodnicului

Se pare că Adrian Stănescu ar fi aflat că din cele 10 dăți în care i s-ar fi pus coarne, Maria Lucia Hohan ar fi optat pentru prieteni de-ai lui. A confruntat-o cu inima frântă, însă cea pe care visa să o vadă la brațul său în rochie de mireasă i-ar fi oferit un răspuns tulburător.

„Maria Lucia Hohan recunoaștea că ea nu e o mama casnică și nu crede în familia tradițională. Spunea că prioritatea și dorința ei în viață este să călătorească, să meargă la petreceri și să facă sex cu cât mai mulți parteneri, să aibă aventuri cu necunoscuți”, a relatat Alexandru T.

Chiar și când Alexandru Stănescu ar fi implorat-o să găsească o cale prin care să conviețuiască împreună, de dragul copiilor, Lucia Maria Hohan ar fi părăsit domiciliul conjugal lăsând în urmă doar cuvinte grele.

„Ești doar un infractor trist în sandale, care tot voia să se căsătorească cu mine chiar și când știai că eu vreau să fac sex cu alții”, ar fi spus creatoarea de modă.

Maria Lucia Hohan, texte greu de imaginat trimise presupușilor amanți

În filmul greu de imaginat, în fața reproșurilor conform cărora pune în pericol viața fiului și a fiicei sale, Maria Lucia Hohan ar fi avut o reacție șocantă, susținută de capturile de ecran din conversații făcute publice de RTV.

„Nu exista legislatie pe supt. Nu suntem în Califatul Islamic!”, ar fi replicat Maria Lucia Hohan, conform celor susținute de martorul care a făcut dezvăluirile fierbinți.

În același timp, Maria Lucia Hohan și-ar fi răsfățat amanții cu mesaje fierbinți, în care ar fi detaliat, fără jenă, cum își dorea să fie tratată în dormitor, detalii greu de reprodus într-un articol de presă.

„Și te sărut și te ling… Și te acopăr cu buzele mele… Și după, mă întorc cu spatele și te las să-mi ridici rochia… (…) O înnebunesc de plăcere doar că… trebuie să fug să ajung la școala copiilor acum”, i-ar fi scris Maria Lucia Hohan unui amant de ocazie.

Maria Lucia Hohan, mândră și în fața prietenelor: „Eu nu sunt o mama casnică și urăsc limitările familiei cu copii”

La dosar, Adrian Stănescu a inclus și o serie de conversații pe care creatoarea le-ar fi avut cu prietenele sale. Din textele șocante reiese ca Maria Lucia Hohan ar fi fost mândră de comportamentul său, se dezice de rolul de femeie de casă, aspirând, mai degrabă, la o cu totul altă poziție.

„Poate la nervi mă combin cu unul și o să fiu c***ă europeană. (…) Eu nu sunt o mama casnică și urăsc limitările familiei cu copii.

S-a împlinit fix o lună de când i-am făcut mărturisirea lui Adrian și mi s-a schimbat practic viața. Mi-am recăpătat sper viața… am preluat ownership pe viața mea cu asumarea faptului că sunt o c***ă…

La cât plâns lately ca un cretin iar eu sînt f happy, am slăbit vreo 3 kile… a fost super la Londra, m-am simțit așa bine fără Adi și copii și casă”, sunt o parte din mesajele prin care Lucia Maria Hohan s-ar fi confesat amicelor sale.

„Lista rușinii”! Cine sunt bărbații cu care Maria Lucia Hohan s-ar fi iubit în paralel pe parcursul celor 11 ani de relație cu Adrian Stănescu

Adrian Stănescu a întocmit și „o listă a rușinii” ce cuprinde toate numele bărbaților care ar fi trecut prin patul logodnicei sale, dar și anii în care aventurile ar fi avut loc, totul fiind publicat de RTV.

„Martie 2008 – Lucian Ghitescu și Stelios,  sex în grup cu prieteni și cunoscuți de-ai mei

Mai 2008 – Avi Shloush (prieten de-al meu),

Iulie – Noiembrie 2008 -Lucian Ghitescu (prieten de-al meu), București

Iulie 2009 – Harold van den Straten, Londra

Ianuarie 2010 – Niklas Klingh (prieten de-al meu) – în timp ce îi cumpăr inel de logodnă și acceptase să ne logodim și căsătorim, ea îi dădea mesaje de dragoste amicului meu

Iunie 2010 – Sorin Boureanu (prieten apropiat de-al sotului) – fratele fostului politician Cristian Boureanu

Iunie 2013 –  X (necunoscut) (în locul vacanței cu copiii)

Octombrie 2015 –  Ilan DeLouis, Paris (în timp ce soțul era în convalescență după o operație la plămâni în care era să își piardă viața și rămăsese acasă să aibă grijă de copii),

Ianuarie 2019  – Claudio De Lunas, Paris

Martie 2019 – Manuel Costescu, Londra (în loc să vină cu copiii la concursul de ski)”, este lista făcută publică de RTV.

ADVERTISEMENT