Sport

Marian Copilu, noul președinte al Universității Craiova. FANATIK a anunțat mutarea de forță pe 2 ianuarie. Update exclusiv

Marian Copilu, omul care a câştigat patru titluri alături de CFR Cluj, este noul preşedinte executiv al Universităţii Craiova. Mutarea a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK pe 2 ianuarie.
18.01.2022 | 13:50
Marian Copilu noul presedinte al Universitatii Craiova FANATIK a anuntat mutarea de forta pe 2 ianuarie Update exclusiv
Marian Copilu, noul preşedinte al Universităţii Craiova. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
18-01-2022
11:54

Marian Copilu, noul preşedinte al Universităţii Craiova! FANATIK confirmat

Marian Copilu este noul preşedinte executiv al Universităţii Craiova. Oltenii au făcut anunţul oficial pe pagina de Facebook, confirmând informaţiile publicate de FANATIK pe 2 ianuarie, care anunţa venirea în Bănie a fostului oficial al celor de la CFR Cluj: 

” OFICIAL | BUN VENIT, MARIAN COPILU!

Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League.

În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!”, se arată în comunicatul oltenilor. 

Marian Copilu, noul preşedinte executiv de la Universitatea Craiova. Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova
Marian Copilu, noul preşedinte executiv de la Universitatea Craiova. Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova

Universitatea Craiova începe anul în forţă. FANATIK a aflat că Marian Copilu va deveni noul preşedinte al oltenilor. Negocierile cu patronul Mihai Rotaru sunt pe final şi este o chestiune de zile până va semna contractul.

Marian Copilu, noul preşedinte al celor de la Universitatea Craiova! Rotaru l-a convins

Marian Copilu a câştigat patru titluri cu CFR Cluj, însă a plecat cu scandal din Gruia în vara acestui an, după meciul pierdut cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2. Preşedintele celor de la CFR a fost dat afară de patronul Neluţu Varga alături de Ioan Ivaşcu şi Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

Însă, Marian Copilu a fost unul dintre oamenii cheie în succesul celor de la CFR Cluj din ultimii ani. Iar, din informaţiile FANATIK, Mihai Rotaru a reuşit să îl convingă să devină preşedintele Universităţii Craiova, începând din 2022.

Copilu nu ştie dacă va pleca alături de olteni în cantonament! Va semna până la startul campionatului

FANATIK a aflat că negocierile cu Mihai Rotaru sunt aproape de final, însă Copilu este nehotărât dacă va pleca sau nu cu echipa în cantonamentul din Antalya, el fiind acasă la Caransebeş în acest moment.

ADVERTISEMENT

Marian Copilu nu a semnat încă înţelegerea cu Universitatea Craiova, însă, din informaţiile noastre, el va parafa contractul până la startul campionatului, astfel că oltenii vor avea alături unul dintre oamenii cheie din succesul proiectului CFR Cluj.

U Craiova a început în forţă anul! L-a ofertat pe Sorescu de la Dinamo

Universitatea Craiova este una dintre cele mai active echipe în acest început de an. Oltenii au făcut o ofertă de 800.000 de euro pentru Deian Sorescu de la Dinamo, aşa cum FANATIK a anunţat, iar negocierile sunt în toi.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf taie în carne vie şi a exclus patru jucători din lotul care va face deplasarea în cantonamentul din Antalya. Este vorba de Matteo Fedele (mijlocaș central), Mihai Bălașa (fundaș central), Antoni Ivanov (mijlocaș ofensiv) și Mihai Roman (atacant).

Marian Copilu, garant al succesului! În ciuda titlurilor câştigate, a plecat cu scandal de la CFR Cluj

Marian Copilu este considerat un garant al succesului după ce ardelenii de la CFR Cluj au câştigat patru titluri la rând cu el la cârmă. În ciuda trofeelor câştigate, el a plecat cu scandal de la ardeleni în vară.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea din play-off-ul Europa League cu Steaua Roşie Belgrad, Marian Copilu şi juristul Ioan Ivaşcu au fost implicaţi într-o bătaie cu doi kinetoterapeuţi, pe tunelul care duce la vestiare, spre uluiala sârbilor.

La U Craiova va face echipă cu Laurenţiu Reghecampf

Neluţu Varga a luat măsuri în ziua imediat următoare. Marius Şumudică, Ioan Ivaşcu şi Marian Copilu au fost daţi afară de la CFR Cluj, deşi această “distracţie” l-a costat aproape o jumătate de milion de euro pe patronul CFR-ului, sume plătite ca despăgubiri.

La Universitatea Craiova, Marian Copilu va face echipă cu Laurenţiu Reghecampf. Patronul Mihai Rotaru doreşte cu orice preţ să aducă titlul în Bănie şi asta se vede în eforturile pe care le face pentru întărirea echipei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT