Life

Marian Drăgulescu a renunțat la bani, pentru a rămâne în România. Ce ofertă a refuzat gimnastul: „Nu plec nicăieri”

Marian Drăgulescu, ofertat să plece să muncească în străinătate. De ce preferă fostul gimnast să rămână în România, în ciuda salariului atractiv?
15.02.2023 | 11:37
Marian Dragulescu a renuntat la bani pentru a ramane in Romania Ce oferta a refuzat gimnastul Nu plec nicaieri
Marian Drăgulescu, ofertat să lucreze la circ. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Marian Dragulescu a dezvăluit că a primit mai multe oferte de muncă din afara țării, dar le-a refuzat pentru că nu vrea să plece din România, cu toate că recunoaște că ar fi fost plătit bine pentru munca sa.

Marian Drăgulescu, invitat să plece la muncă în străinătate

Marian Drăgulescu a fost un gimnast de excepție și a reprezentat de multe ori țara la competițiile sportive. Efortul și sacrificiile pe care le-a făcut au fost recompensate cu victorii, medalii și aprecieri de care se bucură chiar și acum.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 42 de ani, Marian Drăgulescu s-a făcut remarcat în mai multe show-uri de televiziune, printre care și Survivor România, iar de curând și-a îndeplinit și marele vis, acela de a-și deschide propria academie de gimnastică.

Sportivul a investit 50.000 de euro în afacerea care îi poartă numele, iar la momentul în care a făcut anunțul deschiderii, dezvăluia că va fi nevoie să mai facă și alte achiziții, pentru ca totul să fie exact așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

„Am făcut investiții, din economiile adunate. Intenționez să inaugurez academia ce-mi va purta numele la mijlocul lui noiembrie, pe data de 16.

Încă investesc în ea, până acum m-a dus peste 50.000 de euro. Am luat aparate speciale prentru domeniul de activitate pe care vreau să-l desfășor, penru inițiere și pentru pregăirea pentru performanță a celor ce doresc”, a declarat Marian Drăgulescu anul trecut, pentru publicația Playech.ro.

ADVERTISEMENT

Marian Drăgulescu, ofertat să lucreze la circ

Cu toate că este implicat în afacerile sale, Marian Drăgulescu primește mai multe oferte de muncă. De curând, sportivul a mărturisit că a fost invitat să lucreze la circ în străinătate. Cu toate că i s-a spus că domeniul este unul din care se câștigă mulți bani, sportivul a refuzat, mărturisind că nu vrea să plece din România.

„Majoritatea celor de la circ sunt foști gimnaști. Am primit oferte de la Circ, din afara țării, dar mie îmi era bine aici. Nu mai plec nicăieri, dacă nu am făcut-o până acum. Circul e o alternativă destul de bună și aici.

ADVERTISEMENT

Cei de acolo spun că o duc bine. Circul arată foarte bine, au investit mulți bani, condițiile sunt ultra, au și sală de antrenamente, iar artiștii sunt bine apreciați și respectați. Aș face față, dacă aș vrea, dar nu-mi doresc”, a declarat Marian Dragulescu pentru Playtech. 

ADVERTISEMENT