Sport

Marian Iancu anunță revoluția la Rapid: „Șucu nu mai poate fi fraierul cu banii!”

Marian Iancu, fostul patron din fotbalul românesc, a anunțat o adevărată revoluție pornită la Rapid de către actualul acționar majoritar, Dan Șucu.
19.01.2024 | 17:17
Marian Iancu anunta revolutia la Rapid Sucu nu mai poate fi fraierul cu banii
Marian Iancu a anunțat revoluția la Rapid după declarațiile lui Dan Șucu. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Marian Iancu a tras o concluzie radicală după intervenția lui Dan Șucu la TV din zilele trecute. Fost patron al Politehnicii Timișoara, un fan declarat al Rapidului, Marian Iancu susține că acționarul majoritar din Giulești a pornit o adevărată revoluție care-i vizează chiar și pe Victor Angelescu, Daniel Niculae și Cristiano Bergodi.

Marian Iancu anunță revoluția la Rapid: „Se desparte de postura de fraier cu bani”

Marian Iancu este convins că Dan Șucu a strâns rândurile la Rapid. În luna mai, se vor împlini doi ani de când proprietarul Mobexpert a decis să investească în Giulești. Treptat, Dan Șucu și-a extins influența la Rapid și a devenit acționar majoritar cu 80%. Inițial, Dan Șucu a deținut un pachet de acțiuni de 50%.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Dan Șucu a susținut că unele dintre obiectivele sale este să-i aducă în Giulești pe Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu. Marian Iancu este convins că toate aceste declarații reprezintă un semnal de alarmă pentru Victor Angelescu, acționarul minoritar, Daniel Niculae, președintele Rapidului, dar și Cristiano Bergodi, actualul antrenor principal al „alb-vișiniilor”.

„L-am văzut zilele trecute la televizor pe domnul Șucu. Îl traduc astfel. Se desparte de postura de fraier cu bani, care decontează prostiile făcute de Angelescu și Daniel Niculae. Ei sunt istorie, ca și Bergodi. A început reforma clubului.

ADVERTISEMENT

„Șucu nu își mai asumă greșelile altora. A înțeles că nu e pe prietenii”

I-a anunțat pe toți, la vedere, că Angelescu nu poate ține pasul. I-a arătat acestuia ușa. Niculae și Bergodi au înțeles ce-i așteaptă după ce patronul și-a exprimat interesul pentru Răzvan Lucescu… Șucu nu își mai asumă greșelile altora.

A înțeles că aici nu e pe prietenii, doar respect prin plata lunară. Ce s-a întâmplat în Ghencea în Cupă și ratarea obiectivului Cupa României au fost subminarea poziției patronului. Pe care a spus că nu o lasă așa. E în cârca lui Bergodi, Angelescu și Niculae.

ADVERTISEMENT

Se închide ciclul de doi ani. Schimbă relația patron-jucător. Anul acesta e ratat. Să bagi Craiova sub tine pentru cupele europene este aproape imposibil. Obiectivul declarat este pentru a schimba organizarea”, a declarat Marian Iancu, la emisiunea lui Gabi Safta de pe canalul de Youtube „Templul Sportului”.

Marian Iancu, încântat de schimbările anunțate de Dan Șucu: „Merg în Giulești și-l aplaud în picioare. Nu mai poate fi fraierul cu banii”

Marian Iancu este convins că Dan Șucu va rămâne omul cu investițiile la Rapid. Fostul patron din fotbalul românesc anunță plecările lui Daniel Niculae, Victor Angelescu și Cristiano Bergodi de la echipă. În cazul în care lucrurilor vor intra pe acest drum, Marian Iancu a anunțat că îl va aplauda pe Dan Șucu direct de la stadion.

ADVERTISEMENT

„El va fi cel cu investițiile și aduce oameni cu experiență, nu cu Niculae, care nu a construit vreodată o echipă. Șucu a devenit captiv. S-a băgat singur în corzi, dar nu mai vrea să fie paratrăsnet. În tribună am văzut prea des un Șucu rănit. La vară va fi Revoluție în Giulești.

La televizor, Șucu arată că a devenit șef. Prin faptul că-i ține legați de un obiectiv imposibil îi pune de fapt la zid. Pe Niculae, Angelescu și Bergodi. Dacă am simțit bine și face asta, merg în Giulești și-l aplaud în picioare.

Nu a băgat mulți bani probabil pentru că nu era încurajat de rezultate, dar a înțeles că e captiv în această activitate. Că nu mai poate fi fraierul cu banii, ci șeful cu bani. L-am văzut slăbit.

A emanat supărare, răutate. Suporterii vor o mână de fier la club. Nu sunt sensibili, după o sută de ani, la dulcegării și promisiuni”, au fost cuvintele lui Marian Iancu, la emisiunea lui Gabi Safta de pe canalul de Youtube „Templul Sportului”.

ADVERTISEMENT